0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Havit Gaming Σετ Ενσύρματο Ποντίκι με Mousepad Gamenote Set MS1007CM

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

9,28 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112082

Σύντομη Περιγραφή

Σετ 2 σε 1 - ποντίκι και mouse padΈνα πρακτικό σετ που αποτελείται από ενσύρματο ποντίκι και mouse pad. Το ποντίκι έχει σχεδιαστεί προσεκτικά και είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας για την αποφυγή κόπωσης των χεριών κατά τη διάρκεια πολύωρου παιχνιδιού. Επιπλέον, εξοπλισμένο με ευαίσθητο οπτικό αισθητήρα, παρέχει εξαιρετική ακρίβεια κατά τη διάρκεια παιχνιδιών arcade. Μεγάλη γκάμα προσαρμογής DPI (έως 6400DPI), επιτρέπει την προσαρμογή της ευαισθησίας του στις ανάγκες και τις προσδοκίες ακόμη και του πιο απαιτητικού παίκτη.

Περιγραφή

Κομψά φωτισμένο

Χάρη στη χρήση φωτισμού τύπου RGB, το ποντίκι παρέχει φωτισμό 16 εκατομμυρίων χρωμάτων, δίνοντας έναν μοναδικό χαρακτήρα. Μπορείτε να ελέγξετε τον φωτισμό χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα στην αριστερή πλευρά του ποντικιού ή πίσω από το μεσαίο πλήκτρο, μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα για οποιοδήποτε παιχνίδι,

Gaming pad

Το gaming pad με αντιολισθητική επιφάνεια δεν του επιτρέπει να κινείται ανεξέλεγκτα γύρω από το γραφείο. Χάρη στις ραμμένες άκρες, η διάρκεια ζωής του στρώματος έχει επεκταθεί σημαντικά και η επιφάνεια του μαξιλαριού, επιπλέον καλυμμένη με μικροπλέγμα, επιτρέπει ακριβείς κινήσεις του ποντικιού. Η μεγάλη επιφάνεια του ποντικιού επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα κινήσεων του ποντικιού. Χάρη στη χρήση υψηλής ποιότητας μικροπλέγματος, μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να τυλίξετε το μαξιλάρι και να το πάρετε μαζί σας σε ένα ταξίδι. Επιπλέον, επιτρέπει ακριβείς και ομαλές κινήσεις του ποντικιού, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για παιχνίδια που απαιτούν ακριβείς κινήσεις.

Προδιαγραφές Gamepad

Μοντέλο MP838
Πλάτος 250 mm
Μήκος 250 mm
Πάχος 3 mm
Γωνίες ραμμένες
Δομή Micro-mesh
Βάση Αντιολισθητική
 
Προδιαγραφή ποντικιού

Μοντέλο MS1002
Τύπος ποντικιού Gaming
Συνδεσιμότητα Ενσύρματο
Sensor Optic
Ανάλυση 6400 DPI
Αριθμός κουμπιών 7
Κάντε κύλιση Ναι
Διασύνδεση USB
Μήκος καλωδίου 1,6 m
Συμβατότητα Windows 2000 / XP / Vista / Windows 7/8/10 / Linux / Mac
Χρωμα μαυρο
Μήκος 132 mm
Πλάτος 68 mm
Ightψος 42 mm
Πρόσθετες πληροφορίες
1200-1600-3200-6400DPI

Κουμπιά κύλισης

RGB οπίσθιος φωτισμός

Προγραμματιζόμενα κουμπιά

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε