0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

iPega Ασύρματο Wireless Gamepad Bluetooth για Nintendo Switch / Android / PC (PG-9139)

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

27,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 110845

Σύντομη Περιγραφή

iPega Ασύρματο Wireless Gamepad Bluetooth για Nintendo Switch / Android / PC (PG-9139)

Περιγραφή

Ασύρματο χειριστήριο παιχνιδιών PG-9139 iPega

Ο ελεγκτής συνδέεται με τη συσκευή, μέσω Bluetooth και η μετάδοση δεδομένων είναι γρήγορη και αποτελεσματική για ακόμα καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού.
Άνετο για όλους

Ο ελεγκτής είναι εξοπλισμένος με δύο μονάδες με μπάρες και δύο μονάδες με κουμπιά, τα οποία μπορούν να τακτοποιηθούν με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους. Αξιοποιήστε στο έπακρο τα παιχνίδια σας χρησιμοποιώντας το εξατομικευμένο.
Το PG-9139 λειτουργεί με την κονσόλα εναλλαγής, tablet Windows, καθώς και tablet Android και τηλέφωνα. Η ασύρματη σύνδεση Bluetooth 3.0 εξασφαλίζει σταθερή και χαμηλή καθυστέρηση μεταξύ του ταμπλό και του συστήματος. Αυτό το ευρύ φάσμα υποστηριζόμενων συσκευών σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον ελεγκτή στο σπίτι αλλά και εν κινήσει.

Η ενσωματωμένη μπαταρία 650mAh μπορεί να χειριστεί ακόμα και όταν το παιχνίδι διαρκεί περισσότερο - η μπαταρία επιτρέπει έως και 15 ώρες λειτουργίας. Η ανθεκτική μπαταρία σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από το καλώδιο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να κάνετε τον χρόνο σας στο τρένο ή το λεωφορείο πιο ευχάριστο.
Το gamepad αντιδρά αμέσως στα κουμπιά που χρησιμοποιούνται, επιτρέποντας ακριβή έλεγχο και περισσότερη διασκέδαση στο παιχνίδι. Το ενσωματωμένο γυροσκόπιο θα αναγνωρίσει τη θέση σας στο χώρο, ώστε να μπορείτε να αντιδράσετε με την κίνηση του μαξιλαριού.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε