0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Baseus Starlight Φωτιστικό Ασφαλείας Επαναφορτιζόμενο RGB CRYJD01-A02

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

8,86 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114226

Σύντομη Περιγραφή

Baseus Starlight Φωτιστικό Ασφαλείας Επαναφορτιζόμενο RGB CRYJD01-A02

Περιγραφή

Ασύρματη λάμπα Baseus - επιλέξτε λειτουργικότητα
Η νέα, ασύρματη λάμπα αυτοκινήτου Baseus θα σας ενθουσιάσει με τη λειτουργικότητά της. 4 λειτουργίες φωτισμού, μπαταρία που παρέχει έως και 2,5 ώρες λειτουργίας, απλή λειτουργία και συμπαγή - όλα αυτά κάνουν το προϊόν τέλειο όχι μόνο στο αυτοκίνητο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με επιτυχία όπου το χρειάζεστε.

4 λειτουργίες φωτισμού - προσαρμόστε το φως στις ανάγκες σας
Η λάμπα Baseus σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε από 4 λειτουργίες φωτισμού. Ελέγξτε τι χαρακτηρίζει καθένα από αυτά και προσαρμόστε ελεύθερα το φως στις ανάγκες σας:

Λειτουργία φωτεινού φωτός - δροσερός, έντονος φωτισμός, ιδανικός για μια κατάσταση όταν ψάχνετε για κάτι στο αυτοκίνητο και δεν θέλετε να παραβλέψετε ούτε την παραμικρή λεπτομέρεια.
Λειτουργία ζεστού φωτός - ο απαλός, ζεστός φωτισμός θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Ενεργοποιήστε τα όταν περιμένετε τον σύντροφό σας στο ταξίδι και θέλετε να ξεκουραστείτε ή απλά θέλετε να χαλαρώσετε στο αυτοκίνητο.
Λειτουργία περιβάλλοντος - η λάμπα αλλάζει ομαλά χρώματα, δημιουργώντας μια ρομαντική, ρομαντική ατμόσφαιρα.
Λειτουργία έκτακτης ανάγκης - ένα κόκκινο φως που αναβοσβήνει που θα σας φανεί χρήσιμο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης - για παράδειγμα, όταν ένα ελαστικό έχει τρυπήσει.

Ένα φωτιστικό που δεν θα σας απογοητεύσει
Μια ανθεκτική μπαταρία επιτρέπει στη λάμπα να λειτουργεί για περισσότερες από 2 ώρες. Η μπαταρία 500 mAh μπορεί να φορτιστεί γρήγορα και άνετα χρησιμοποιώντας ένα τυπικό καλώδιο USB-C. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για ξαφνική διακοπή ρεύματος - με τη λάμπα Baseus δεν θα φοβάστε ούτε την πιο σκοτεινή νύχτα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα τράβηγμα
Η λειτουργία της λάμπας είναι εκπληκτικά απλή. Τραβήξτε τον ειδικό βρόχο για να ανάψετε το φως. Τραβήξτε ξανά για να αλλάξετε λειτουργία. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε - το να παίζετε με τα φώτα Baseus είναι πραγματική απόλαυση.

Πρακτική σχεδίαση
Η ασύρματη λάμπα Baseus είναι ελαφριά και συμπαγής και το ύψος της είναι μόνο 13,5 cm - ώστε να μπορείτε να την έχετε πάντα μαζί σας και να την βάζετε όπου θέλετε. Για να σας διευκολύνει στη χρήση, είναι εξοπλισμένο με μαγνητικά στοιχεία, χάρη στα οποία μπορείτε να το στερεώσετε σε επιλεγμένα μέρη του αυτοκινήτου και να κρατήσετε τα χέρια σας ελεύθερα. Θα φωτίσει όλα όσα χρειάζεστε, ενώ μπορείτε να βρείτε εύκολα χαμένα αντικείμενα ή να επισκευάσετε το όχημα.

Χρησιμοποιήστε όπως θέλετε
Οι εφαρμογές της λάμπας Baseus δεν περιορίζονται μόνο στην οδήγηση αυτοκινήτου. Λόγω της συμπαγούς του και των διαφόρων τρόπων φωτισμού, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπου θέλετε. Χρησιμοποιήστε το ως εύχρηστο φακό ή πάρτε το σε ένα ταξίδι κάμπινγκ. Η λειτουργία ζεστού φωτός θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο. Περιορίζεστε μόνο από τη φαντασία σας - σχεδόν όλα είναι δυνατά με τον Baseus!

Ισχύς εισόδου 5V
Χωρητικότητα μπαταρίας 500 mAh
Διεπαφή Τύπος-C
Λειτουργίες φωτισμού σταθερό φως, ζεστό φως, φως SOS, υγρό χρώμα



Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε