0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Baseus FM Transmitter με MicroSD / USB Solar Car Wireless Mp3 Player Black

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

28,70 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113711

Σύντομη Περιγραφή

Transmiter FM Baseus Solar Car, Bluetooth 5.0, TF, AUX

Περιγραφή

Ηλιακό MP3 player με πομπό FM
Λειτουργικότητα κρυμμένη σε μια μικρή συσκευή. Η ηλιακή συσκευή Baseus CDMP000001 σάς επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική στο αυτοκίνητο χάρη στο Bluetooth 5.0 και τον πομπό FM. Η συμβατότητα με κάρτες μνήμης, μονάδες flash και όλο τον εξοπλισμό ήχου με AUX σάς προσφέρει πολλούς τρόπους σύνδεσης με παλαιότερα αυτοκίνητα. Τα ηλιακά πάνελ σάς επιτρέπουν να φορτίζετε τη συσκευή σας χωρίς να τη συνδέετε στην πρίζα.

Ηλιακή φόρτιση
Τι δίνει στη συσκευή πλεονέκτημα έναντι άλλων πομπών; Τα ενσωματωμένα ηλιακά πάνελ μονοκρυσταλλικού πυριτίου θα φροντίσουν τη στάθμη της μπαταρίας του, αλλά κατά τις βροχερές μέρες μπορείτε να το τροφοδοτήσετε με το καλώδιο που περιλαμβάνεται.

Πάντα στη θέση του
Μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε τη βάση της συσκευής στο παρμπρίζ του οχήματός σας, στο βέλτιστο σημείο όπου δεν θα σας ενοχλεί. Η συσκευή αναπαραγωγής προσαρμόζεται στη βάση της με μαγνήτες, ώστε να μην ανησυχείτε για την κλοπή της και μπορείτε να την παίρνετε στο σπίτι σας κάθε φορά.

Έξυπνη τεχνολογία
Η συσκευή αναπαραγωγής είναι εξοπλισμένη με πολλές σύγχρονες τεχνολογίες όπως: "Sensing Vibration" και "Auto - Wakeup" που ανιχνεύει κραδασμούς για παράδειγμα όταν ξεκινάτε να οδηγείτε. Χάρη σε αυτές τις λειτουργίες η συσκευή θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. Για να συνεχιστεί η αναπαραγωγή από εκεί που σταμάτησε ή στην κατάλληλη συχνότητα FM, έχουν εισαχθεί η "Λειτουργία μνήμης" και η "Αυτόματη - Επανασύνδεση" και 13 λεπτά μετά τη διακοπή της δόνησης, η συσκευή εισέρχεται αυτόματα σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας.

Με όποιον τρόπο θέλετε
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας με όποιον τρόπο θέλετε καθώς είναι εξοπλισμένη με τέσσερις πηγές μουσικής: θύρα USB-A, θύρα AUX, υποδοχή κάρτας μνήμης και Bluetooth 5.0. Έτσι, μπορείτε να παίξετε ελεύθερα την αγαπημένη σας μουσική.

Με όποιον τρόπο θέλετε
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας με όποιον τρόπο θέλετε καθώς είναι εξοπλισμένη με τέσσερις πηγές μουσικής: θύρα USB-A, θύρα AUX, υποδοχή κάρτας μνήμης και Bluetooth 5.0. Έτσι, μπορείτε να παίξετε ελεύθερα την αγαπημένη σας μουσική.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά
Ο αντάπτορας Baseus CDM000001 είναι εξοπλισμένος με μικρόφωνο, γεγονός που τον κάνει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κιτ hands-free, έτσι ώστε όχι μόνο να αυξηθεί η λειτουργικότητα της συσκευής, αλλά και η άνεση και η ασφάλεια όταν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο.

Περιλαμβάνεται:
Πομπός FM solar MP3 player Baseus
Καλώδιο φόρτισης USB-A/USB-C


Υποδοχή για κάρτες TF υποστηρίζει κάρτες έως 32 GB
Θύρες USB-A, Θύρες USB-C για γρήγορη φόρτιση (5V/750 mA μέγ.), Θύρα AUX
Πρόσθετα χαρακτηριστικά μικρόφωνο HD
Ηλιακά πάνελ φόρτισης μονοκρυσταλλικό πυρίτιο
Χρώμα μαύρο + ασημί τόνοι
Υλικό Πλαστικό
Εύρος Συχνοτήτων 87,5 MHz~99,9 MHz
Οθόνη LED
Σταθερή εμβέλεια Bluetooth 5.0 έως 5 m
Διαστάσεις περ. 93 x 33 x 25 mm
Βάρος περίπου. 77 γρ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε