0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Περιγραφή

Χάρη σε 3 λειτουργίες ταχύτητας και 2 λειτουργίες ελέγχου, το Dove drone είναι μια ιδανική λύση για αρχάριους και πιο προχωρημένους. Με αυτήν τη συσκευή θα αποκτήσετε εμπειρία στον έλεγχο του drone, ξεκινώντας από το επίπεδο 1 και αυξάνοντας σταδιακά την ταχύτητα.

Η εργασία διευκολύνεται από τον σταθεροποιητή 6 αξόνων και τη λειτουργία αυτόματης επένδυσης, οι οποίες εξασφαλίζουν σταθερή και ακριβή πλοήγηση. Επιπλέον, το τηλεχειριστήριο με εμβέλεια έως 70 m καθιστά εύκολο τον έλεγχο του μηχανήματος. Πρόσθετα πλεονεκτήματα είναι οι λειτουργίες πυξίδας και επιστροφής στο σπίτι, με τις οποίες μπορείτε να φέρετε το drone στο σημείο εκκίνησης. Το πλεονέκτημα του Dove είναι η ευελιξία, χάρη στην οποία είναι δυνατό να ξεκινήσετε από μια ρίψη και να εκτελέσετε ακροβατικά αέρα που θα διαφοροποιήσουν τη διασκέδαση. Η συσκευή διαθέτει επιπλέον διόδους LED, οπότε η διασκέδαση μπορεί να διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ χωρίς φόβο ότι θα την χάσετε.

Το Dove drone διαθέτει κάμερα 1 Mpx με υποδοχή κάρτας microSD, στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε ταινίες με ανάλυση έως 1280x720 px. Επιπλέον, μπορείτε να κατεβάσετε μια αποκλειστική εφαρμογή στη συσκευή, η οποία, χάρη στη σύνδεση Wi-Fi, όχι μόνο θα σας επιτρέψει να ελέγχετε το drone από το smartphone σας, αλλά και να βλέπετε ζωντανά τι εγγράφει η κάμερα - στο οθόνη τηλεφώνου ή μέσω γυαλιά VR.

Γυρο σταθεροποιητής 6 αξόνων
3 λειτουργίες ταχύτητας
Λειτουργία πυξίδας (χωρίς κεφαλή)
Επιστροφή στην αρχική λειτουργία
Για εσωτερική / εξωτερική χρήση
Κάμερα: 1 Mpx
Ανάλυση βίντεο: 1280x720 px
Υποδοχή κάρτας MicroSD (έως 32 GB)
Έλεγχος μέσω ειδικής εφαρμογής
Συμβατότητα: Android 4.4 και νεότερη έκδοση
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με γυαλιά VR
Προεπισκόπηση ζωντανής εικόνας FPV
Χρόνος φόρτισης: ~ 90 λεπτά.
Χρόνος πτήσης: έως 10 λεπτά
Τηλεχειριστήριο (2,4 GHz)
Τηλεχειριστήριο / Εύρος Wi-Fi: έως 70 m
Μπαταρία Drone: 750mAh
Τάση φόρτισης: 5V, 500mA
Τροφοδοσία τηλεχειριστηρίου: Μπαταρία AA 4x 1,5 V

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε