0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Esperanza Τσάντα Ώμου / Χειρός Classic+ για Laptop 17" Μαύρη ET103

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

8,53 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114936

Σύντομη Περιγραφή

Esperanza Τσάντα Ώμου / Χειρός Classic+ για Laptop 17" Μαύρη ET103

Περιγραφή

Κομψή τσάντα για φορητό υπολογιστή μεγέθους 17" ή λιγότερο (ρυθμιζόμενο μέγεθος διαμερίσματος φορητού υπολογιστή με τη χρήση των συρόμενων ράβδων που τοποθετούνται με βέλκρο (σκρατς) για να προσαρμόζονται στο μέγεθος των περισσότερων φορητών υπολογιστών). Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από υλικό υψηλής ποιότητας.

Τα πλευρικά τοιχώματα είναι ενισχυμένα με μεταλλική λωρίδα, και από το εσωτερικό επενδεδυμένη με στρώμα μαλακού αφρού προστατεύει αποτελεσματικά το φορητό υπολογιστή από χτυπήματα και γρατζουνιές. το μπροστινό μέρος διαθέτει μια λειτουργική τσέπη για έγγραφα. το διαμέρισμα φορητού υπολογιστή σε κάθε πλευρά είναι επενδεδυμένο με μαλακά υλικά.

Στο εσωτερικό υπάρχει μια πρακτική τσέπη για έγγραφα και μια ζώνη που συγκρατεί επιπλέον σημειωματάριο. Οι μεταλλικοί μεντεσέδες, η λαβή και ο ιμάντας ώμου εγγυώνται υψηλή αντοχή και αξιοπιστία. Ο ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου συνδέεται με ένα πολύ εύχρηστο, μεταλλικό καραμπίνερ και στο κεντρικό του τμήμα διαθέτει καπάκι από καουτσούκ που αυξάνει την άνεση.

Διαστάσεις της θήκης για φορητό υπολογιστή: 42,0 x 30,6 x 4,6 [cm]

Μέγιστη Διάσταση: 17"
Υλικό: Nylon
Αδιάβροχη: Όχι

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε