0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Ugreen Θήκη Προστασίας Hard Disk SSD Case Travel Bag 20,3 x 12,9 x 7,2 cm Γκρι 50903

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

13,07 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 115423

Σύντομη Περιγραφή

Ugreen Θήκη Προστασίας Hard Disk SSD Case Travel Bag 20,3 x 12,9 x 7,2 cm Γκρι 50903

Περιγραφή

Η αποθήκευση και η μεταφορά ηλεκτρονικών αξεσουάρ δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη και ασφαλής! Σας παρουσιάζουμε την Ugreen Compact Travel Bag, μεγέθους 20,3 x 12,9 x 7,2 cm. Πρόκειται για το βέλτιστο μέγεθος που σας επιτρέπει να μεταφέρετε πολλά εύχρηστα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων:

καλώδια,
ηλεκτρονικές συσκευές,
καλλυντικά.

Όλα είναι οργανωμένα και σε ένα μέρος, ώστε να μην σας είναι δύσκολο να τα βρείτε.

Στιβαρή κατασκευή

Η συμπαγής θήκη διαθέτει δύο επίπεδα.

Μια δικτυωτή τσέπη με φερμουάρ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για διαβατήριο, κάρτα επιβίβασης, πιστωτική κάρτα, προσαρμογέα ρεύματος, foundation ή άλλα καλλυντικά προσώπου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οργανωτής καλωδίων ή ως θήκη για κάρτες.
Το κεντρικό διαμέρισμα εκτείνεται σε μια μεγάλη τσέπη με πλέγμα για εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο. Διαθέτει επίσης δύο ξεχωριστές θήκες για το τηλέφωνο, τις κάρτες SD, το δίσκο, το κραγιόν. Η εύκαμπτη ζώνη σας επιτρέπει να ρυθμίζετε ελεύθερα την εσωτερική διάταξη- ανάλογα με το μέγεθος των συσκευών.

Υλικά υψηλής ποιότητας

Η τσάντα έχει σταθερή δομή και είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας. Το εξωτερικό κέλυφος είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στις μεταβολές της πίεσης, κατασκευασμένο από άοσμο υλικό EVA και Oxford. Πρόκειται για έναν συνδυασμό που παρέχει βέλτιστη προστασία των ηλεκτρονικών αξεσουάρ από τη βροχή, το νερό, τους κραδασμούς και τις πτώσεις.

Τα διπλά μεταλλικά φερμουάρ διατηρούν τα αντικείμενά σας ασφαλή. Επιπλέον, το εσωτερικό μέρος είναι κατασκευασμένο από μαλακό βελούδο, το οποίο αποτρέπει αποτελεσματικά γρατζουνιές και άλλες ζημιές κατά τη μεταφορά.

Εύκολη χρήση

Για την άνεση χρήσης δεν ευθύνεται μόνο η καλά μελετημένη εσωτερική οργάνωση της τσάντας, αλλά και η φορητή δερμάτινη λαβή. Σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα και άνετα τις αποσκευές σας - ακόμη και αν πρέπει να ταξιδέψετε σε μεγάλη απόσταση.

Ένας υψηλής ποιότητας καραμπίνερ διευκολύνει την ανάρτηση της τσάντας σε ένα σακίδιο πλάτης ή σε μια τσάντα φορητού υπολογιστή, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν περνάτε τον έλεγχο του αεροδρομίου και θέλετε τα χέρια σας ελεύθερα.

Τα ομαλά, διπλά φερμουάρ επιτρέπουν στην τσάντα να ανοίγει ομαλά, διευκολύνοντας πολύ την τοποθέτηση και αφαίρεση των gadgets - ακόμη και όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Βέλτιστη χωρητικότητα

Η φορητή τσάντα είναι ιδανική για ταξίδια ή καθημερινή χρήση, π.χ. στο δρόμο για τη δουλειά. Μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει πολλά ηλεκτρικά gadgets που χρειάζονται για την εργασία ή την ψυχαγωγία: power bank, ακουστικά, φορτιστή, εξωτερικούς δίσκους, smartphone, μνήμη flash, GPS, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, MP3 player, καλλυντικά κ.λπ.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε