0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Baseus Θήκη για Σκληρό Δίσκο 2.5" Full Speed SATA III με Σύνδεση USB 3.0 CAYPH-A01

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

8,48 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113058

Σύντομη Περιγραφή

Baseus Θήκη για Σκληρό Δίσκο 2.5" Full Speed SATA III με Σύνδεση Micro USB3.2 CAYPH-A01

Περιγραφή

Εξαιρετικά γρήγορη εγκατάσταση

Το περίβλημα μονάδας Baseus είναι μια κομψή και επαγγελματική συσκευή που σας επιτρέπει να συνδέσετε τη μονάδα στον υπολογιστή σας χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Το περίβλημα υποστηρίζει εξαιρετικά γρήγορη μετάδοση δεδομένων, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες του δίσκου σας.

Γρήγορη μετάδοση

Η συσκευή micro USB 3.0 και USB-C Gen.1 παρέχει ταχύτητα έως και 450 MB/sec και η συσκευή USB-C Gen.2 παρέχει ταχύτητα έως και 900 MB/sec. Χρειάζονται λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα για τη μεταφορά δεδομένων 1 GB. Υποστηρίζει μονάδες έως 6 TB και δεν απαιτεί πρόσθετο καλώδιο τροφοδοσίας.

Σε περίπτωση ατυχήματος

Το πλεονέκτημα των εξωτερικών μονάδων δίσκου είναι ότι μπορούν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των πιο σημαντικών δεδομένων μας. Εάν ο υπολογιστής σας έχει καταστραφεί, έχει μολυνθεί από ιό ή εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας σε ένα μέρος αποκομμένο από το δίκτυο - προστατεύοντάς τον από κλοπή - μια φορητή μονάδα δίσκου σε ένα περίβλημα είναι η τέλεια λύση. Απλώς συνδέστε το σε μια θύρα του υπολογιστή σας και είστε έτοιμοι.

Το περίβλημα της μονάδας είναι συμβατό με τα πιο δημοφιλή μεγέθη μονάδας διασύνδεσης SATA 2,5 ιντσών, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε πολλούς κορυφαίους σκληρούς δίσκους καθώς και SSD. Χρησιμοποιεί το τσιπ VL716 για ασφαλή μεταφορά δεδομένων.

Αποτελεσματική προστασία

Το περίβλημα του δίσκου είναι κατασκευασμένο από στιβαρό υλικό ABS+PC, το οποίο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, ενώ η πρόσθετη προστασία του δίσκου παρέχεται από το υλικό μέσα στην τσέπη, το οποίο μετριάζει τυχόν κραδασμούς. Η τοποθέτηση της μονάδας είναι εξαιρετικά εύκολη. Για να ανοίξετε το περίβλημα, πατήστε και σύρετέ το. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τη μονάδα δίσκου και σύρετε το επάνω μέρος της θήκης προς τα μέσα. Συνδέστε το καλώδιο από το κιτ στη θήκη, το άλλο άκρο του καλωδίου στον υπολογιστή σας και αυτό είναι.

Έξυπνη λειτουργία

Η έξυπνη λειτουργία της μονάδας μεταβαίνει σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας όταν δεν χρησιμοποιείται για περισσότερο από 3 λεπτά, επεκτείνοντας ουσιαστικά τη διάρκεια ζωής μιας τοποθετημένης μονάδας και εξοικονομώντας τη διάρκεια ζωής.

Λάμπα LED

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι επίσης εξοπλισμένος με μια λυχνία LED, η οποία υποδεικνύει την κατάσταση της συσκευής. Όταν η μονάδα δεν χρησιμοποιείται, ανάβει συνεχώς με πορτοκαλί χρώμα, ενώ όταν η μονάδα χρησιμοποιείται, το LED θα αναβοσβήνει συνεχώς.

Material    ABS + PC
Color    Black
Cable Length    50 cm
Compatibility    Hard disks 2,5'' with a thickness 7-9.5 mm
Transmission rate    450 MB/s
Max. disks capacity    6 TB
Interface    micro USB 3.0

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε