0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Delux M618DB Ασύρματο Vertical Ποντίκι για δεξιόχειρες Optical Bluetooth Μαύρο M618DB

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

19,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113118

Σύντομη Περιγραφή

Delux M618DB Ασύρματο Vertical Ποντίκι για δεξιόχειρες Optical Bluetooth Μαύρο M618DB

Περιγραφή

Καλωσορίστε μια αλλαγή

Καλωσορίστε ένα νέο επίπεδο άνεσης υπολογιστή με το Delux Vertical Mouse. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της ρύθμισης; Η θέση χειραψίας των κάθετων ποντικιών σημαίνει ότι ο καρπός σας δεν λυγίζει τόσο πολύ από τη μία πλευρά στην άλλη και ο πήχης σας έχει λιγότερη περιστροφή γύρω από τον άξονά του. Έτσι, το κάθετο ποντίκι M618DB θα μειώσει τη μυϊκή σας κόπωση, θα μειώσει τον πόνο στον καρπό και θα μειώσει τον κίνδυνο διαταραχής του καρπιαίου σωλήνα. Επιπλέον, το ποντίκι διαθέτει έναν ακριβή αισθητήρα DPI και 6 κουμπιά που μπορούν να προγραμματιστούν όπως θέλετε.

 

Εργαστείτε υπό γωνία

Αυξήστε την άνεση της εργασίας σας κρατώντας το ποντίκι σε μια άνετη και πιο φυσική γωνία καρπού 57 μοιρών, η οποία ελαχιστοποιεί την ένταση των μυών και ασκεί λιγότερη πίεση στο χέρι σας. Επιπλέον, το ποντίκι είναι πολύ ευχάριστο στην αφή, επομένως η χρήση του είναι ευχάριστη και πολύ πιο αποτελεσματική στη λειτουργία.

 

 

Δύο τρόποι

Το ποντίκι μπορεί να λειτουργήσει ασύρματα σε δύο λειτουργίες, χρησιμοποιώντας ραδιοεπικοινωνία Bluetooth 4.0 ή 2.4G για σύνδεση. Ζήστε την ελευθερία ενός κατακόρυφου ασύρματου ποντικιού. Αλλάξτε την ευαισθησία DPI με τα κουμπιά και αυξήστε την ακρίβεια της εργασίας σας. Ταιριάξτε το DPI με το τρέχον παιχνίδι και ξεπεράστε τους αντιπάλους σας με την ακρίβεια κάθε ενέργειας!

Ευρύχωρη μπαταρία

Με την ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου 500 mA, θα μπορείτε να απολαμβάνετε αδιάκοπη χρήση του ποντικιού χωρίς να ανησυχείτε μήπως τελειώσει η ισχύς του. Όταν ολοκληρώσετε τη δουλειά, απλώς συνδέστε το στο καλώδιο USB.

 

RGB για στυλ

Ο οπίσθιος φωτισμός ουράνιου τόξου στην κορυφή του ποντικιού, δεν είναι μόνο μια διακόσμηση, αλλά κάνει ορατό τον μοναδικό και ανεπανάληπτο χαρακτήρα αυτού του ασυνήθιστου ποντικιού.

 

Ρύθμιση Ακρίβειας

Μετακινήστε τον κέρσορα γύρω από την οθόνη με την ταχύτητα και την ακρίβεια που χρειάζεστε. Επιλέξτε το σωστό DPI από τα ακόλουθα διαθέσιμα: 800/1200/1600/2400/4000. Επιλέξτε τις βέλτιστες ρυθμίσεις για τη χρήση σας και αυξήστε την αποτελεσματικότητά σας.

Χαρακτηριστικά:

Κατασκευαστής: Delux
Μοντέλο: M618DB
Τύπος ποντικιού: Οπτικό
Επικοινωνία με υπολογιστή: Ασύρματη
Διεπαφή: USB 2.0
Αριθμός κουμπιών: 6
Ανάλυση (DPI) 800/1200/1600/2400/4000
Polling Rate 125 Hz
Οπίσθιος φωτισμός: Ναι, RGB
Χωρητικότητα μπαταρίας 500mAh
Συμβατότητα Windows 8/10 / macOS
Διαστάσεις 15x80,7x75,2
Βάρος 113g
Εμβέλεια λειτουργίας 10μ
Χρωμα μαυρο

Περιεχόμενα συσκευασίας:

Ποντίκι Delux M618DB
Δέκτης Nano USB
Εγχειρίδιο χρήστη

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε