0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Konix PS4 Gamer Pack 61881109645

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

39,99 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112415

Σύντομη Περιγραφή

Ακριβές gaming mouse με άνεση και ευκολία. Το  ποντίκι οπτικού παιχνιδιού Konix Drakkar Runemaster Evo 7 Button  έχει σχεδιαστεί για να αισθάνεστε άνετα στο χέρι σας ακόμη και σε μεγάλες περιόδους χρήσης

Περιγραφή

Το Drakkar είναι η κορυφαία σειρά προϊόντων για PC gamers. Περισσότερο από απλά αξεσουάρ παιχνιδιού, το Drakkar σας παρέχει ακριβή όπλα που είναι αιχμηρά και προσβάσιμα, βοηθώντας σας να νικήσετε τους εχθρούς σας με ευκολία και να πορευτείτε προς τη νίκη! Πληκτρολόγια, ποντίκια, χειριστήρια… Ανακαλύψτε τη σειρά βασικών αξεσουάρ για PC gamers που αναζητούν τα καλύτερα προϊόντα στη σωστή τιμή.

Μείνετε υπό έλεγχο

Αξιοποιήστε πλήρως τις δυνατότητές σας με το ποντίκι Konix Drakkar Runemaster Evo.

Διατηρήστε τον έλεγχο του παιχνιδιού σας με όλη την ακρίβεια που χρειάζεστε.

Με το λογότυπό του «επώνυμο με ένα καυτό σίδερο», μπείτε στο πνεύμα κατάκτησης κατά τη διάρκεια των περιόδων παιχνιδιού σας.

4 επίπεδα DPI

Αλλάξτε το DPI εν κινήσει (1000/1500/2000/2500) χρησιμοποιώντας τα 2 κουμπιά του ποντικιού. Κάθε DPI σχετίζεται με ένα χρώμα και έτσι μπορείτε να δείτε με μια ματιά ποιο DPI χρησιμοποιείτε.

Πρακτικό και ανθεκτικό

Τα 7 κουμπιά του ποντικιού θα είναι χρήσιμα τόσο για παιχνίδια όσο και για εργασίες γραφείου. Το κουμπί ALT+TAB σάς επιτρέπει να αλλάζετε ακόμη πιο γρήγορα κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών σας. Το πλεγμένο καλώδιο 1,8m θα σας δώσει αρκετό χώρο για να μετακινήσετε το ποντίκι σας εύκολα χωρίς να κολλήσετε ποτέ.

Plug & Play

Αυτό το ποντίκι μπορεί να συνδεθεί στον υπολογιστή, το φορητό υπολογιστή ή το PS4 χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB. Συμβατό με Windows & Mac OS. Αυτό το ποντίκι είναι ιδανικό για αναπαραγωγή Fortnite, Overwatch, CoD, CS: GO ή MMO. Το χρώμα του οπίσθιου φωτισμού του ποντικιού θα αλλάζει συνεχώς καθώς παίζετε!

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε