0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Ugreen Βάση για Laptop / Type C HUB 2x USB 3.2 Gen 1 / HDMI 4K 30 Hz 3D / SD micro SD Card Reader Μαύρο 80551

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

54,97 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 115200

Σύντομη Περιγραφή

Ugreen Βάση για Laptop / Type C HUB 2x USB 3.2 Gen 1 / HDMI 4K 30 Hz 3D / SD micro SD Card Reader Μαύρο 80551

Περιγραφή

Το X-Kit είναι μια εντυπωσιακή και εργονομική, αναδιπλούμενη βάση φορητού υπολογιστή Hub-Stand. Είναι εξοπλισμένο με μια πολυλειτουργική θύρα USB Type-C με πέντε εισόδους, η οποία αυξάνει σημαντικά την παραγωγικότητα κατά την εργασία. Το ίδιο το μαξιλαράκι είναι εξαιρετικά ελαφρύ, σχεδιαστικό και σταθερό. Μπορείτε να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ρυθμίζοντας την ιδανική γωνία θέασης σε ένα από τα τέσσερα επίπεδα. Χρησιμοποιείτε το gadget άνετα όπως θέλετε και όπου θέλετε - στο γραφείο σας, στο κρεβάτι και εν κινήσει!

Οι περισσότεροι σύγχρονοι φορητοί υπολογιστές δεν έχουν αρκετές θύρες για να χειριστούν όλο το πρόσθετο υλικό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το ολοκληρωμένο γραφείο στο σπίτι σας. Η λύση είναι μια άνετη, ρυθμιζόμενη βάση φορητού υπολογιστή, η οποία προσφέρει υποστήριξη χρήστη σε διάφορα επίπεδα.

Σε αναγκάζει να διατηρήσεις τη σωστή θέση του σώματος

Διάφοροι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την παραγωγικότητά σας. Η δυσφορία και η χειρότερη ευεξία σας επηρεάζονται επίσης από την ακατάλληλη στάση του σώματος, τις υπερβολικές κινήσεις, τις δυνάμεις, τα σημεία πίεσης, τα στατικά φορτία και πολλά άλλα. Μπορείτε να τα ισοπεδώσετε με τη χρήση ρυθμιζόμενης βάσης φορητού υπολογιστή.

Εργονομικός σχεδιασμός με ρύθμιση 4 κατευθύνσεων

Βρείτε την καλύτερη εργονομική στάση σας με μια ρυθμιζόμενη βάση 4 κατευθύνσεων. Ορίστε τη σωστή γωνία είτε θέλετε να διαβάζετε, να πληκτρολογείτε, να κρατάτε σημειώσεις, να σχεδιάζετε ή να χρησιμοποιείτε εξωτερικά πληκτρολόγια με φορητούς υπολογιστές και tablet. Το X-Kit παρέχει βέλτιστη άνεση χωρίς κούραση στον αυχένα, τους ώμους, τους καρπούς και τους πονοκεφάλους και τα μάτια.

Αναδιπλούμενο και φορητό - χωράει σε τσάντα και σακίδιο

Ανοίξτε και διπλώστε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο σχεδιασμός του X-Kit ταιριάζει εύκολα σε ένα σακίδιο, τσάντα ή ακόμα και σε χαρτοφύλακα. Στον προορισμό, θα τραβήξετε τη βάση, θα την ξεδιπλώσετε γρήγορα και θα κανονίσετε έναν χώρο για εργασία σε οποιοδήποτε μέρος.

Ζωντανή εικόνα σε ποιότητα 4K HDMI

Απολαύστε την οθόνη υψηλής ποιότητας. Η θύρα HDMI υποστηρίζει τις καλύτερες αναλύσεις και τεχνολογία 3D. Η εικόνα αναπαράγεται ομαλά, χωρίς καθυστερήσεις, δονήσεις και τραυλισμό. Ο συγχρονισμός εικόνας και ήχου είναι τέλειος.

Εξαιρετική ταχύτητα μετάδοσης Turbo

Ανέβασμα ταινίας 1 GB σε 5 δευτερόλεπτα; Αντιγραφή φωτογραφιών από κάρτα μνήμης 32 GB σε 5 λεπτά; Με μετάδοση υψηλής ταχύτητας έως και 5Gbps από δύο θύρες USB-A 3.0 και 104MB/s από υποδοχές καρτών SD/TF, το X-Kit σας προσφέρει εξαιρετικούς ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων ακόμα και με υψηλή χωρητικότητα!

  • Πολυλειτουργική θύρα USB Type-C 5-σε-1
  • Ρύθμιση γωνίας κλίσης 4 βημάτων
  • ζωντανή εικόνα σε τεχνολογία HDMI 4K
  • Απαραίτητο για εργασία στο σπίτι

Χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις: 254 x 56 x 18,6 mm
  • Βάρος: 282,9g
  • Είσοδος 1 x USB-C data (5Gb / s), DP1.2a, HDCP2.2 with 50cm C to C cable
  • Εξοδος:
  • 2 x USB-A 3.0 Gen1 (5Gb / s), downward compatible με USB 2.0 / 1.1
  • 4K x 2K @ 30Hz HDMI με 3D support
  • SD (UHS-1 104MB / s), SD 3.0 protocol
  • TF (UHS-1 104MB / s), SD 3.0 protocol
  • Περίβλημα: aluminum alloy / PC + ABS / silicone
  • System support: 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP; MAC OS; linux; IOS
  • Ρεύμα Λειτουργίας HDMI332mA; USB 3.0 flash disk430mA; SD270mA; Μέγιστο ρεύμα όλων των συνδέσεων: 566mA

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε