0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Ugreen Καλώδιο Επέκτασης USB 3.0 Θηλυκό USB-A σε Αρσενικό USB-A 1m Μαύρο 10368

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

3,63 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 115419

Σύντομη Περιγραφή

Ugreen Καλώδιο Επέκτασης USB 3.0 Θηλυκό USB-A σε Αρσενικό USB-A 1m Μαύρο 10368

Περιγραφή

Καλώδιο επέκτασης USB 3.0 με αρσενικό USB-A προς θηλυκό USB-A βύσμα ιδανικό ως επέκταση για συνδέσεις μεταξύ υπολογιστών και συσκευών USB 3.0.

Μια πρόταση που θα σας λύσει τα χέρια σε ότι αφορά το setup και τη χρηστικότητα του γραφείου σας. Είτε θέλετε να συνδέσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο είτε μια συσκευή με μικρό καλώδιο USB, όπως για παράδειγμα Webcam, Εξωτερικό CD/DVD drive ή Ποντίκι/Πληκτρολόγιο στον υπολογιστή σας αυτή η επέκταση θα σας φανεί χρήσιμη. Το μήκος 1m είναι ιδανικό ώστε να είναι αρκετό χωρίς να χρειάζεται να μαζεύετε το επιπλέον καλώδιο.

Αυτό το καλώδιο σάς επιτρέπει να μεταφέρετε δεδομένα σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες έως και 5Gbps . Είναι κατασκευασμένο με τεχνολογία USB 3.0 και διαθέτει βύσμα USB τύπου Α (αρσενικό) και USB τύπου Α (θηλυκό) .

Είναι συμβατό προς τα πίσω με την τεχνολογία USB 2.0, ώστε να μπορείτε να το συνδέσετε σε παλαιότερες συσκευές που διαθέτουν τους προαναφερθέντες συνδέσμους.

Με αυτό μπορείτε να αντιγράψετε γρήγορα δεδομένα από έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, μια φωτογραφική μηχανή ή μια βιντεοκάμερα με υποδοχή USB τύπου Α.

Έκδοση USB: USB 3.0
Ακροδέκτης Α: USB-A male
Ακροδέκτης B: USB-A female
Μήκος: 1 m
Χρώμα: Μαύρο

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε