0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Ugreen Card Reader USB 3.0 για SD/microSD CM104 Μαύρο 40752

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

6,35 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114631

Σύντομη Περιγραφή

Ugreen Card Reader USB 3.0 για SD/microSD CM104 Μαύρο 40752

Περιγραφή

Το πρακτικό Card Reader CM104 της Ugreen μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη με πολλούς τρόπους. Υποστηρίζει κάρτες SD και microSD και χάρη στη σύνδεση μέσω USB 3.0 είναι συμβατό με πολλές συσκευές. Η ταχύτητα μετάδοσης έως και 5 GB/s καθιστά δυνατή τη μεταφορά των αρχείων σας σε ελάχιστο χρόνο. 

Συμβατό με τις συσκευές σας

Το Card Reader είναι συμβατό με τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα - Windows, Mac OS και Linux. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, μπορείτε εύκολα να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που προσφέρει. 

Προχωρημένη τεχνολογία

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με προηγμένο τσιπ GL3224. Χάρη σε αυτό, το CM104 όχι μόνο διαβάζει και γράφει δεδομένα πολύ γρήγορα, αλλά υποστηρίζει και κάρτες μνήμης έως 256 GB. Οι δυνατότητές σας θα είναι σχεδόν απεριόριστες! 

Αστραπιαία αντιγραφή δεδομένων 

Η χρήση USB 3.0 διασφαλίζει όχι μόνο τη συμβατότητα του αναγνώστη με υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές, αλλά και εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά αρχείων. Η ταχύτητά του μπορεί να φτάσει και τα 5 GB/s. Αυτό σημαίνει ότι σε ευνοϊκές συνθήκες 1 GB δεδομένων θα μεταφερθεί στην επιλεγμένη συσκευή σε μόλις 10 δευτερόλεπτα! 

Πάρτε το όπου θέλετε

Αυτό που κάνει τον αναγνώστη να ξεχωρίζει είναι το μικρό του μέγεθος, χάρη στο οποίο μπορείτε να το έχετε πάντα στη διάθεσή σας. Μπορείτε εύκολα να το πακετάρετε στην τσάντα ή στο σακίδιο σας και ακόμη και να το βάλετε στην τσέπη σας.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο: CM104
  • Σύνδεση: USB 3.0
  • Χρώμα: Μαύρος
  • Υλικό: ABS
  • Υποδοχή κάρτας: Υποδοχή κάρτας SD, υποδοχή κάρτας microSD
  • Ρυθμός μετάδοσης: έως 5 GB/s
  • Chip: GL3224
  • Υποστηριζόμενη χωρητικότητα: έως 256 GB

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε