0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Baseus Καλώδιο Type-C σε Lightning Superior Series 20W Λευκό 2m CATLYS-C02

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

4,38 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114492

Σύντομη Περιγραφή

Baseus Καλώδιο Type-C σε Lightning Superior Series 20W Λευκό 2m CATLYS-C02

Περιγραφή

Καλώδιο γρήγορης φόρτισης Baseus CATLYS-C02 Type-C σε Lightning

Το καλώδιο USB-C σε Lightning Baseus CATLYS-C02 σάς επιτρέπει να φορτίζετε γρήγορα το τηλέφωνό σας. Σας επιτρέπει επίσης να μεταφέρετε αρχεία με ταχύτητες έως και 480MB/s. Γερό και ανθεκτικό στη φθορά - θα σας εξυπηρετήσει τέλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

 

Θα φορτίσει το τηλέφωνό σας σε χρόνο μηδέν

Το προϊόν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση PD 20W. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φορτίσει το iPhone σας στο 60% σε μόλις 30 λεπτά! Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε ατελείωτα μέχρι το smartphone σας να είναι ξανά έτοιμο για χρήση - με το Baseus χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά.

 

Αντιγράψτε τα αρχεία σας σε χρόνο μηδέν

Αυτό το πρακτικό καλώδιο όχι μόνο σας επιτρέπει να φορτίζετε γρήγορα - σας επιτρέπει επίσης να μεταφέρετε αρχεία σε ελάχιστο χρόνο. Η ταχύτητα μετάδοσης έως και 480MB/s σίγουρα θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Μια ταινία 1 GB μπορεί να αντιγραφεί σε μόλις 24 δευτερόλεπτα! Με το καλώδιο μπορείτε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας και να μεταφέρετε δεδομένα ταυτόχρονα.

 

Για την ασφάλεια του smartphone σας

Με το Baseus, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε για την ασφάλεια του iPhone σας. Το ενσωματωμένο έξυπνο τσιπ θα το προστατεύσει αποτελεσματικά από ζημιές. Το καλώδιο παρέχει σταθερή τάση κατά τη φόρτιση. Προστατεύει επίσης το τηλέφωνό σας από υπερφόρτιση και υπερθέρμανση μεταξύ άλλων.

 

Στιβαρό, ανθεκτικό σχέδιο

Το καλώδιο αποτελείται από 5 σκέλη ενισχυμένου, επικασσιτερωμένου χαλκού. Προστατεύεται από θήκη από ανθεκτικό πλαστικό ABS. Αυτό καθιστά το καλώδιο ανθεκτικό σε κάμψη, θραύση ή σχίσιμο. Επιπλέον, το πιο ευάλωτο σημείο, που είναι η σύνδεση μεταξύ του καλωδίου και του βύσματος, προστατεύεται επιπλέον με ασπίδα TPE. Το προϊόν θα σας εκπλήξει με την αξιόπιστη λειτουργία του.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο: CATLYS-C02
  • Τύπος: USB-C σε Lightning
  • Υλικό: ABS + TPE
  • Ισχύς: PD 20W, συμβατό με PD 18W
  • Ταχύτητα μετάδοσης: 480MB/s
  • Μήκος: 2μ
  • Ασπρο χρώμα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε