0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Kinderkraft Παιδικό Τρίκυκλο Ποδήλατο Μετατρεπόμενο σε Καροτσάκι για 9+ Μηνών Ροζ KRTWIP00PNK0000

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

145,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114987

Σύντομη Περιγραφή

Kinderkraft Παιδικό Τρίκυκλο Ποδήλατο Μετατρεπόμενο σε Καροτσάκι για 9+ Μηνών Ροζ KRTWIP00PNK0000

Περιγραφή

Για ένα παιδί η βόλτα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ανακαλύψει τον κόσμο γύρω του. Το TWIPPER θα το βοηθήσει σε αυτό - ένα τρίκυκλο ποδήλατο που θα αγαπήσουν τόσο οι γονείς όσο και το παιδί. Το TWIPPER θα ενισχύσει την κινητική ανάπτυξη του παιδιού ενώ διασκεδάζει – και όλα αυτά από την ηλικία των 9 μηνών. Διαθέτει καινοτόμο κάθισμα CLICK & TWIST που επιτρέπει περιστροφή κατά 360 μοίρες καθώς και την κίνηση προς τα εμπρός και προς πίσω. Η πλάτη του καθίσματος είναι ψηλή και μπορεί εύκολα να ξαπλώσει, έτσι ώστε το παιδί σας να μπορεί να κοιμηθεί ενώ βρίσκεστε έξω. Το ποδήλατο έχει συμπαγές πλαίσιο από κράμα αλουμινίου - είναι πολύ γερό, ελαφρύ και ταυτόχρονα ανθεκτικό στη διάβρωση.

Το TWIPPER είναι ένα ποδήλατο 5 σε 1 -μπορεί να τροποποιηθεί και να προσαρμοστεί στην ηλικία και το ύψος του παιδιού και στις αναπτυσσόμενες δεξιότητές του. Είναι κατάλληλο για παιδιά από την ηλικία των 9 μηνών (κάθισμα προς τα πίσω). Η αποσυναρμολόγηση μεμονωμένων τμημάτων σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το ποδήλατο στις δεξιότητες και την ηλικία του παιδιού – και όλα αυτά χωρίς τη χρήση εργαλείων. Διαθέτει λειτουργία ελεύθερων τροχών, χάρη στην οποία το παιδί θα μπορεί να κάνει πετάλι χωρίς να ωθεί το ποδήλατο. Η ασφάλεια του διασφαλίζεται από ζώνες ασφαλείας 5 σημείων και μια κεντρική μπάρα, με ευχάριστο στο άγγιγμα φινίρισμα από οικολογικό δέρμα που είναι εύκολο να καθαριστεί.

Επιπλέον, το τρίκυκλο ποδήλατο TWIPPER θα υποστηρίξει το παιδί στη βελτίωση του συντονισμού των κινήσεων καθώς θα του διδάξει τη σωστή, ασφαλή συμπεριφορά έξω από το σπίτι. Επίσης, θα προετοιμάσει το παιδί σας να μάθει να κάνει κανονικό ποδήλατο. Με το ποδήλατο TWIPPER κάθε περίπατος θα είναι γεμάτος ενθουσιασμό και διασκέδαση.

Ασφάλεια


• Ζώνες 5 σημείων - Το TWIPPER διαθέτει ρυθμιζόμενες ζώνες ασφαλείας 5 σημείων με μαλακά καλύμματα.
• Μπάρα - το τρίκυκλο TWIPPER έχει μια κεντρική, άνετη μπάρα που προστατεύει τα μικρότερα παιδιά κατά τη διάρκεια των περιπάτων.
• Συμπαγής μπροστινός τροχός - χωρίς ακτίνες για την προστασία των ποδιών του παιδιού κατά την οδήγηση.
• Ελεύθερος τροχός - στον μπροστινό τροχό υπάρχει ένα ειδικό κλείδωμα το οποίο επιτρέπει στο παιδί να κάνει πετάλι χωρίς να δίνει στο ποδήλατο κίνηση. Ο γονέας ελέγχει την ταχύτητα της βόλτας και τα πόδια του παιδιού θα στηρίζονται με ασφάλεια στο υποπόδιο (τα πετάλια δε θα χτυπήσουν τα πόδια του παιδιού).
• Φρένα – το ποδήλατο είναι εξοπλισμένο με δύο φρένα που αποτρέπουν την τυχαία απομάκρυνση του ποδηλάτου όταν είστε σταματημένοι.
• Αντιολισθητικές λαβές - στο τιμόνι υπάρχουν αντιολισθητικές λαβές, οι οποίες εξασφαλίζουν σταθερή πρόσφυση.
• Το τρίκυκλο ποδήλατο TWIPPER πληροί το ευρωπαϊκό πρότυπο EN-71.

Λειτουργικότητα

Αρθρωτή δομή - το ποδήλατο μεγαλώνει με το παιδί. Μπορεί να τροποποιηθεί για να ταιριάζει στην ηλικία του μικρού χρήστη.
Λαβή του γονέα - είναι ρυθμιζόμενη (από 84 cm έως 107 cm) και μπορεί να τοποθετηθεί σε 4 επίπεδα. Διευκολύνει ακόμη και τους ψηλούς γονείς να χειρίζονται το ποδήλατο.
Αξεσουάρ - το ποδήλατο περιλαμβάνει επιπλέον αξεσουάρ, όπως ένα καλάθι για μικροαντικείμενα του παιδιού, κουδούνι και ποτηροθήκη.
Εύκολη αποσυναρμολόγηση - χάρη στην εύκολη αποσυναρμολόγηση μεμονωμένων στοιχείων χωρίς την ανάγκη χρήσης εργαλείων, το TWIPPER είναι πολύ εύκολο στη χρήση και μεταφορά.

Υλικά:
Πλαίσιο: κατασκευασμένο από εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό κράμα μαγνησίου
Κάλυμμα: ανθεκτικός στην τριβή, εύκολος στον καθαρισμό πολυεστέρας
Τροχοί: PU

Διαστάσεις:
Μήκος: 122 cm
Ύψος: 58 cm
Πλάτος: 28,5 cm
Τροχοί (διάμετρος): εμπρός 24,5 cm - πίσω 20,3 cm
Προσαρμογή γονικής λαβής: 4 θέσεις, 84-107 cm
Πλάτη: πλάτος 25 cm - ύψος 41 cm
Απόσταση του τιμονιού από το έδαφος: 56 cm

Κάθισμα
Ύψος από το έδαφος: 35 cm
Απόσταση κάθισμα - καλάθι (προς τα πίσω) 24 cm
Απόσταση από το κάθισμα έως τα πεντάλ: 33-41 cm
Απόσταση από το κάθισμα έως το υποπόδιο 22 cm
Ύψος καθίσματος από το έδαφος: 38 cm
Ύψος του υποπόδιο από το έδαφος: 19 cm

Βάρος: 9,8 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε