Περισσοτερες Οψεις

OSMO Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Brilliant Kit Για Παιδιά 5 Ετών Και Άνω 901-00003

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

89,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 106962

Σύντομη Περιγραφή

Το Brilliant Kit από την Osmo είναι ένα βραβευμένο εκπαιδευτικό σύστημα παιχνιδιού για iPad που ενισχύει την δημιουργικότητα, το τρόπο επίλυσης προβλημάτων, τη δημιουργική σκέψη, την όραση, την κατανόηση του χώρου και την ικανότητα αναλυτικής σκέψης. Σχεδιασμένο για παιδιά από 5 έως 12 ετών, το Brilliant Kit της Osmo αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο το παιδί παίζει, ενθαρρύνοντας πρακτική άσκηση μέσω παιχνιδιού. Περιλαμβάνει 4 διασκεδαστικά & δημιουργικά παιχνίδια: Tangram, Newton, Numbers & Masterpiece.

Περιγραφή

Μάθηση Πέρα Από Την Οθόνη!

Βραβευμένο από τους Time’s, Forbes, Bloomberg Wall Street & Fast Co, καθώς επίσης και στο διαγωνισμό Innovative Toy of the Year and Teacher’s Pick. 

Το Brilliant Kit της Osmo περιλαμβάνει τέσσερα καταπληκτικά παιχνίδια - το Tangram, Numbers, Masterpiece, and Newton — που μεταμορφώνουν το iPad σας σε μια συσκευή πρακτικής εκμάθησης και ατλειωτης ψυχαγωγίας για το παιδία σας!

Η τεχνολογία της Osmo “βλέπει" πως τα παιδιά μετακινούν πραγματικά πιόνια μπροστά από την οθόνη του Tablet και αντιδρά άμεσα στις κινήσεις του παιδιού! Τα βραβευμένα αυτά παιχνίδα μαθαίνουν στα παιδιά μια ευρεία γκάμα από δεξιότητες - από μαθηματικά και δημιουργική μηχανική (τα Numbers & Newton) μέχρι οπτική σκέψη και έκφραση (Tangram & Masterpiece). 

Το εκπαιδευτικό παιχνίδι Brilliant Kit περιλαμβάνει: 

  • Βάση Osmo
  • Σύστημα αντανακλαστήρα 
  • Παιχνίδια Masterpiece, Newton, Numbers
  • Αριθμητικά πλακίδια με γράμματα
  • Ξυλινό πιόνι Τangram
  • Αξεσουάρ αποθήκευσης

Κατάλληλο για παιδιά 5+

Επιλέξτε σήμερα και εσείς το βραβευμένο εκπαιδευτικό παιχνίδι Brilliant Kit της Osmo και ενισχύστε τις ικανότητες των παιδιών σας!

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε

*Με την επιβεβαίωση της εγγραφής στο newsletter σας θα λάβετε κουπόνι δωρεάν μεταφορικών.

Εγγραφείτε στο newsletter του Electroland και μάθετε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές.