0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Kinderkraft Παρκοκρέβατο 2 Επιπέδων Γκρι 93.5x55.5cm KCMOVI00WOD0000

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

105,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114977

Σύντομη Περιγραφή

Kinderkraft Παρκοκρέβατο 2 Επιπέδων Γκρι 93.5x55.5cm KCMOVI00WOD0000

Περιγραφή

Ασφαλής διασκέδαση και χορταστικοί βραδινοί ύπνοι

Γνωρίστε το MOVI 2 σε 1 - ένα πολυλειτουργικό παρκοκρέβατο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πάρκο. Χάρη σε αυτό, θα έχετε το νου σας το μικρό σας τόσο τη νύχτα όσο και τη μέρα. Η διπλού επιπέδου ρύθμιση ύψους του στρώματος του MOVI θα σας επιτρέψει να το χρησιμοποιήσετε ως τα 15kg. Το υψηλότερο επίπεδο είναι κατάλληλο για παιδάκια που δεν γυρνούν ακόμα – ενώ αν είστε γονιός με τόσο μικρό παιδάκι, σίγουρα θα εκτιμήσετε την ευκολία του να μην χρειάζεται να σκύβετε τόσο, για να βάλετε το μωρό σας στο παρκοκρέβατο. Και όταν το μικρό σας αρχίσει να στριφογυρνάει, χαμηλώνετε τη βάση στο χαμηλότερο επίπεδο. Το MOVI είναι πανεύκολο στο δίπλωμα: απλά πατήστε τα κουμπιά στις 2 πλευρές του και διπλώνει σε ένα συμπαγές πρακτικό μέγεθος. Χάρη στο μικρό του βάρος αλλά και την τσάντα μεταφοράς που διαθέτει, το MOVI θα σας συντροφεύει σε κάθε σας ταξίδι.

Παρκοκρέβατο και πάρκο

Το MOVI μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πάρκο (έως 15kg). Θα το αξιοποιήσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και τη νύχτα για ασφαλή ξεκούραση και διασκεδαστικό παιχνίδι. Μια αγορά για πολλά χρόνια!

2 επίπεδα βάσης

Το στρώμα του MOVI μπορεί να τοποθετηθεί σε 2 επίπεδα. Το χαμηλότερο είναι κατάλληλο για μεγαλύτερα παιδάκι που ήδη στριφογυρνάνε. Το υψηλότερο επίπεδο, είναι κατάλληλο για νεογέννητα. Η επιλογή αυτή αυξάνει την ασφάλεια του μωρού σας και σας επιτρέπει να το ξαπλώνετε στο στρώμα με μεγαλύτερη ευκολία.

Εύκολο δίπλωμα και αποθήκευση

Το MOVI διπλώνει πανεύκολα σε συμπαγές μέγεθος. Χρειάζεται απλά μερικές κινήσεις. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στο πόρτ παγκάζ του αυτοκινήτου ή να το κρύψετε στην ντουλάπα σας.

Κινητικότητα

Το MOVI είναι εξαιρετικά ελαφρύ, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε με ευκολία από δωμάτιο σε δωμάτιο ή ακόμα και στη βεράντα σας, για να απολαύσετε τον υπέροχο καιρό παρέα με το μικρό σας. Διπλώνει επίσης πανεύκολα ώστε να μπορείτε να το πάρετε μαζί σας σε κάθε ταξίδι, στην πρακτική του τσάντα μεταφοράς.

Πλέγμα σε κάθε πλευρά

Οι πλευρές του από πλέγμα είναι μαλακές και ασφαλείς για το παιδί, όταν αυτό παίζει στο πάρκο. Χάρη σε αυτές, μπορείτε πάντα να έχετε οπτική επαφή με το παιδάκι σας.

Στρογγυλεμένες γωνίες

Το παιδάκι σας θα είναι ασφαλές ακόμα και στο έντονο παιχνίδι. Οι γωνίες του MOVI είναι στρογγυλεμένες και καλυμμένες με ένα ευχάριστο στο άγγιγμα και απαλό ύφασμα.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Πρακτική έξοδος: Το MOVI 2 σε 1 διαθέτει μια ειδική είσοδο/έξοδο με φερμουάρ. Χάρη σε αυτή το μικρό σας μπορεί να μπει και να βγεί με ασφάλεια από το πάρκο, όταν παίζει και πάντα υπό την επίβλεψή σας.

Περιλαμβάνει στρώμα: Το σετ περιλαμβάνει στρώμα κατάλληλο για τις διαστάσεις του παρκοκρέβατου.

Διαχρονικός σχεδιασμός: Το MOVI διαθέτει σχεδιασμό, χάρη στον οποίο ταιριάζει στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ελαστικά λαστιχάκια που συγκρατούν τυχόν λυμένες ζώνες.

Προδιαγραφές

Διαστάσεις: 93.5 x 55.5 x 67.5 cm (χωρίς τα πόδια)

Πόδια:

Πλάτος: 84.5 cm

Απόσταση ανάμεσα στα πόδια: 121.5 cm

Εσωτερικό ύψος

Με το στρώμα στο χαμηλότερο επίπεδο: 61 cm

Με το στρώμα στο υψηλότερο επίπεδο : 31.5 cm

Στρώμα: 54 x 92 x 2 cm

Είσοδος/Έξοδος: 68 x 27 cm

Βάρος: 5 kg

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε