0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

FIZZ Φως Διακοσμητικό Sonic Mood Light 320008

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

17,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 115294

Σύντομη Περιγραφή

FIZZ Φως Διακοσμητικό Sonic Mood Light 320008

Περιγραφή

Κάντε την ώρα του ύπνου πιο διασκεδαστική προσθέτοντας αυτό το mood light Sonic the Hedgehog στο δωμάτιό σας. Η απαλή λάμψη του είναι ιδανική για τη δημιουργία ενός χαλαρωτικού περιβάλλοντος, αλλά δίνει επίσης μια ρετρό ατμόσφαιρα και καθώς τροφοδοτείται από μπαταρίες, το καθιστά απόλυτα φορητό!

Το 2022 ένας συγκεκριμένος μπλε σκαντζόχοιρος βγαίνει για δεύτερη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως! Αφού καθιερώθηκε ως ένας αξιαγάπητος χαρακτήρας στον κόσμο των παιχνιδιών, ο Sonic επιτάχυνε τη δημοτικότητά του με την κινηματογραφική κυκλοφορία του 2020 και ποιος καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε την επόμενη εμφάνισή του από αυτό το υπέροχο Sonic Mood Light!

Ο τρισδιάστατος σχεδιασμός ζωντανεύει τον Sonic με τα εικονικά μαλλιά και τα μυτερά αυτιά, η απαλή λάμψη είναι η τέλεια άνεση για να δημιουργήσετε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον ή μια ρετρό ατμόσφαιρα gaming! Ο σκαντζόχοιρος γιόρτασε τα 30α γενέθλιά του το 2021 χτίζοντας στην πορεία ένα μεγάλο κοινό, κάνοντας αυτό το φως διάθεσης το τέλειο δώρο για κάθε οπαδό του από τη σκηνή του gaming ή τους λάτρεις του κινηματογράφου!
Λειτουργεί με μπαταρίες, αυτό το φως διάθεσης είναι απόλυτα φορητό, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε αυτή τη μικρή μπάλα ενέργειας όπου κι αν πάτε!
Τρισδιάστατος σχεδιασμός του κεφαλιού του Sonics

2 X μπαταρίες AAA (δεν περιλαμβάνονται)
ΎΨΟΣ 13,5 X ΠΛΆΤΟΣ 14,5 X ΒΆΘΟΣ 12,5 CM

Σχήμα Sonic 3D
2x μπαταρίες AAA
Απαλό Φως
Φορητό
Περιέχει μικρά μέρη
Δεν απαιτείται συναρμολόγηση

2 μπαταρίες AAA (δεν περιλαμβάνονται)

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε