0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Kruger & Matz Παιδικό Ρολόι Χειρός KM0469B

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

40,99 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112389

Σύντομη Περιγραφή

Μπλε παιδικό ρολόι Kruger & Matz SmartKid

Περιγραφή

Το ρολόι SmartKid είναι ένα gadget για παιδιά, η λειτουργικότητα του οποίου θα εκτιμηθεί επίσης από τους γονείς. Η συσκευή διαθέτει μονάδα GPS που θα σας επιτρέπει να ελέγχετε πού βρίσκεται το παιδί σας ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε μια περιοχή ασφαλείας - η εφαρμογή θα σας ειδοποιήσει όταν το παιδί φύγει από την καθορισμένη περιοχή.

Η γρήγορη τοποθεσία του χρήστη του ρολογιού δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό που βελτιώνει την ασφάλεια. Το μεγάλο πλεονέκτημα του SmartKid είναι η λειτουργία SOS, χάρη στην οποία ο προστατευόμενος σας θα μπορεί πολύ γρήγορα - με ένα κουμπί - να σας ενημερώσει για μια επικίνδυνη κατάσταση.

Πιστεύετε ότι δεν είναι ακόμα η ώρα για ένα smartphone, αλλά θέλετε να είστε σε συνεχή επαφή με το παιδί σας; Είναι δυνατό με το ρολόι Kruger & Matz SmartKid! Η συσκευή διαθέτει λειτουργία κλήσης και WeChat, η οποία σας επιτρέπει να στέλνετε σύντομα φωνητικά μηνύματα.

Η κίνηση για τα παιδιά είναι εξαιρετικά σημαντική. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο χρόνο περνάει το παιδί σας περπατώντας ή τρέχοντας; Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι γνωστή στο ρολόι SmartKid, το οποίο, χάρη στη λειτουργία του βηματόμετρου, μετρά τον αριθμό των βημάτων που έγιναν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το ρολόι Kruger & Matz SmartKid είναι εξοπλισμένο με κάμερα, έτσι ώστε το παιδί σας να μπορεί να αποτυπώσει τις σημαντικές του στιγμές. Χάρη στην ειδική εφαρμογή, μπορείτε να λάβετε τις φωτογραφίες που τραβάτε απευθείας στο smartphone σας αμέσως μετά τη λήψη τους.

Μια ειδική εφαρμογή KrugerMatz SmartKid έχει δημιουργηθεί για το ρολόι. Χάρη σε αυτό θα λάβετε ειδοποιήσεις, θα επικοινωνήσετε με το παιδί σας και θα το εντοπίσετε γρήγορα. Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία υποκλοπής, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγξετε το περιβάλλον του θαλάμου σας.

Οθόνη: 1,44 "- οθόνη αφής
Επεξεργαστής: MTK2503
Λειτουργικό σύστημα: Linux
Μνήμη: 32 MB + 32 MB
Δίκτυο: GSM 850 \ 900 \ 1800 \ 1900 MHz
Τοποθεσία: GPS + LBS
Κάμερα: 0,3 Mpx
Μικρόφωνο: Ναι
Ηχείο: Ναι
Προστασία βαθμού: IP65
Χρώμα: Μπλε
Χωρητικότητα μπαταρίας:
Υποστήριξη κάρτας MicroSIM 400 mAh
Λειτουργίες παρακολούθησης: Κλήσεις, παιχνίδι, WeChat, φακός, κάμερα, βηματόμετρο, ξυπνητήρι, SOS
Λειτουργίες εφαρμογής: Παρακολούθηση GPS, προσδιορισμός ζώνης ασφαλείας, έλεγχος δραστηριότητας, διαχείριση λειτουργιών ρολογιού
Αξεσουάρ: Φόρτιση USB και καλώδιο συγχρονισμού

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε