0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

BlitzWolf BW-HL1 Smartwatch - Activity Tracker - Μέτρηση πίεσης & καρδιακού ρυθμού

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

25,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 111113

Σύντομη Περιγραφή

BlitzWolf BW-HL1 Smartwatch - Activity Tracker - Μέτρηση πίεσης & καρδιακού ρυθμού

Περιγραφή

Το Smart Watch της Blitzwolf θα σας επιτρέψει να ελέγχετε πολλές διαφορετικές παραμέτρους, όπως την αρτηριακή πίεση, τον καρδιακό ρυθμό ή τον αριθμό των βημάτων που έχετε λάβει. Εμφανίζει τις καιρικές συνθήκες και διαθέτει ενσωματωμένο ξυπνητήρι. Η προστασία IP68 σας επιτρέπει να εισέλθετε στο νερό μαζί του (δεν είναι πλήρως αδιάβροχο)

Χάρη στην ικανότητα ανάλυσης του καρδιακού ρυθμού κατά την άσκηση, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την ένταση και τη διάρκεια της άσκησης σας για να κάψετε το λίπος πιο αποτελεσματικά και να κάνετε την προπόνησή σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική.
Χρησιμοποιώντας το smarthwatch σας σε συνδυασμό με την εφαρμογή του, μπορείτε να παρακολουθείτε τον χρόνο και την ποιότητα του ύπνου σας.
Ανάλογα με το αν βρίσκεστε έξω σε μια ηλιόλουστη μέρα ή στο σπίτι στη μέση της νύχτας, μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα του έξυπνου ρολογιού σας, έτσι ώστε να έχετε τον σωστό φωτισμό σε όλες τις συνθήκες.
Η αδιαβροχοποίηση IP68 σας επιτρέπει να βυθίζετε προσωρινά τη συσκευή κάτω από νερό. Μπορείτε να κάνετε ντους ή να πάτε στην πισίνα χωρίς να ανησυχείτε ότι το smartwatch θα υποστεί ζημιά. Το μέγιστο βάθος στο οποίο μπορεί να βυθιστεί η συσκευή είναι 1m. Το ρολόι δεν είναι πλήρως αδιάβροχο, επομένως δεν συνιστάται η χρήση του σε κατάδυση ή σε κολύμπι.
Το smartwatch έχει επίσης λειτουργίες ελέγχου συσκευής όπως χρήση της κάμερας seflie του κινητού σας, αλλαγή τραγουδιών από το κινητό, έλεγχος του καιρού.
Χαρακτηριστικά:

Βάρος: 49g
Διαστάσεις (χωρίς λουράκι) 42 x 35 mm
Συνολικό μήκος (με λουράκι) 248 mm
Έκδοση Bluetooth 4.0
Είσοδος 5V / 1A
Χρόνος αναμονής: 15 ημέρες
Χρόνος λειτουργίας: 7-10 ημέρες
Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες
Μπαταρία 180 mAh, 3,7V
Αδιάβροχο IP68

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε