0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

BlitzWolf Smartwatch Bluetooth 5.0 Μαύρο BW-HL4 Black

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

49,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114646

Σύντομη Περιγραφή

BlitzWolf Smartwatch Bluetooth 5.0 Μαύρο BW-HL4 Black

Περιγραφή

Ένας αξιόπιστος βοηθός και personal trainer στον καρπό σας! Αυτό είναι το BW-HL4 - ένα λειτουργικό smartwatch της Blitzwolf. Οι διαθέσιμες αθλητικές λειτουργίες θα σας επιτρέψουν να προγραμματίσετε βέλτιστα την προπόνησή σας και ο χειρισμός των τηλεφωνικών κλήσεων και των ειδοποιήσεων θα διασφαλίσει ότι δεν θα χάσετε ποτέ ξανά ένα σημαντικό μήνυμα. Η οθόνη αφής HD διευκολύνει τη χρήση της συσκευής και η ανθεκτική μπαταρία 300 mAh παρέχει έως και 5-7 ημέρες εργασίας με μία μόνο φόρτιση. Θα φροντίσετε την υγεία σας χάρη στις λειτουργίες παρακολούθησης ύπνου, καρδιακών παλμών και πίεσης. Το smartwatch σας επιτρέπει επίσης να τραβάτε φωτογραφίες και να ελέγχετε τη μουσική από απόσταση.

Ευανάγνωστη οθόνη HD που μπορείτε να προσαρμόσετε στις προτιμήσεις σας

Η στρογγυλή έγχρωμη οθόνη 1,3" 240x240dpi παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του smartwatch. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά που εξασφαλίζουν την αντοχή της σε γρατσουνιές και άλλες φθορές. Εγγυάται επίσης ομαλή λειτουργία, ευαίσθητη στην αφή, με ζωντανά, καθαρά χρώματα και ευανάγνωστες εικόνες. Σας αρέσει να εξατομικεύετε τις συσκευές σας; Με το BW-HL4, μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα της οθόνης και να επιλέξετε το φόντο.

Μείνε συνδεδεμένοι

Σας έχει τύχει ποτέ να μη δείτε εγκαίρως κάποιο σημαντικό μήνυμα; Ή μήπως χάσατε ένα σημαντικό τηλεφώνημα; Το Blitzwolf θα σας επιτρέψει να αποφύγετε παρόμοια προβλήματα. Το smartwatch υποστηρίζει Bluetooth διαχείριση κλήσεων όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε, να απαντήσετε, να τερματίσετε ή να απορρίψετε μια κλήση απευθείας από την οθόνη αφής. Θα λαμβάνετε επίσης ειδοποιήσεις για εισερχόμενα μηνύματα. Το BW-HL4 είναι συμβατό με δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Facebook.

 

Για την υγεία σας

Το Blitzwolf θα σας βοηθήσει επίσης να παραμείνετε υγιείς. Η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης και του καρδιακού ρυθμού θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε καλύτερα το σώμα σας και να αντιδράσετε γρήγορα σε συμπτώματα ή ενοχλήσεις. Οπτικοί αισθητήρες με υψηλή ακρίβεια και προηγμένους αλγόριθμους εντοπίζουν ακόμη και τις πιο μικρές αλλαγές στο σώμα σας και σας δίνουν πρόσβαση σε λεπτομερείς, χρήσιμες πληροφορίες. Το BW-HL4 προσφέρει επίσης μια λειτουργία παρακολούθησης ύπνου - η ανάλυση των δεδομένων που συλλέγονται με αυτό θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε σημαντικά την ποιότητα της νυχτερινής σας ανάπαυσης. Η συσκευή θα σας υπενθυμίσει επίσης να αλλάζετε θέσεις όταν κάθεστε ακίνητοι για πολλή ώρα. 

Αποκτήστε φόρμα με τη Blitzwolf

Κάντε καλύτερη την προπόνησή σας. Το έξυπνο ρολόι προσφέρει έως και 10 αθλητικές λειτουργίες - όπως τρέξιμο, περπάτημα και ποδηλασία. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να προγραμματίσετε τη συχνότητα και την ένταση της άσκησης ακόμα καλύτερα. Χάρη σε επαγγελματικούς αλγόριθμους, η συσκευή παρακολουθεί τον αριθμό των θερμίδων που καίγονται, τον αριθμό των βημάτων και την απόσταση που διανύθηκε σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να βελτιώνετε συνεχώς την αποτελεσματικότητα της προπόνησής σας. 

Θα σας εκπλήξει με τον μεγάλο χρόνο λειτουργίας του

Ο χρόνος λειτουργίας του BW-HL4 με κανονική χρήση είναι ακόμη και 5-7 ημέρες. Σε κατάσταση αναμονής, διαρκεί 20-25 ημέρες. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι η συσκευή θα αρνηθεί να σας υπακούσει την κατάλληλη στιγμή. Χρειάζονται περίπου 2 ώρες για να φορτιστεί το smartwatch - ο ηλεκτρονικός σας βοηθός θα είναι έτοιμος να σας εξυπηρετήσει ξανά σε χρόνο μηδέν. 

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας

Το smartwatch έχει προσαρμοστεί στις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών. Ελαφρύ και άνετο - μπορείτε να το φοράτε για ώρες χωρίς να κουράζεστε. Είναι αδιάβροχο IP67 που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το αφαιρείτε από τον καρπό σας όταν πλένετε τα χέρια σας ή όταν βρέχει - τα τυχαία πιτσιλίσματα δεν ενέχουν μεγάλο κίνδυνο.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα μπαταρίας: 00 mAh
  • Έκδοση Bluetooth: 5.0
  • Βάρος: 130 γρ
  • Αδιάβροχο: IP68
  • Ωρα λειτουργίας: Έως 5-7 ημέρες
  • Χρόνος αναμονής: Έως 20-25 ημέρες
  • Χρόνος φόρτισης: Περίπου 2 ώρες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε