0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Baykron Λουράκι για Apple Watch Διπλής Όψεως Μαύρο Καφέ BKR-ST-41-BlK.Brn

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

39,99 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114614

Σύντομη Περιγραφή

Baykron Λουράκι για Apple Watch Διπλής Όψεως Μαύρο Καφέ 41/40/38 mm BKR-ST-41-BlK.Brn

Περιγραφή

Το Baykron Λουράκι για Apple Watch συνδυάζει ένα υψηλής απόδοσης ελαστομερές με ενσωματωμένους μαγνήτες για την απόλυτη απλότητα και κομψότητα. Η μαλακή αλλά ανθεκτική σιλικόνη φοριέται άνετα γύρω από τον καρπό σας, είναι φυσικά ανθεκτική στον ιδρώτα και το νερό και είναι κατάλληλη για κάθε περιβάλλον. Ένας καινοτόμος διπλής όψεως σχεδιασμός δημιουργεί δύο χρωματικές επιλογές, επιτρέποντάς σας να το αλλάζετε με βάση το στυλ σας.

Συμβατότητα – Συμβατό με όλες τις σειρές Apple Watch 41/40/38 mm.

Δυο χρώματα σε ένα – Ένας καινοτόμος διπλής όψεως σχεδιασμός δημιουργεί δύο χρωματικές επιλογές, επιτρέποντάς σας να το αλλάζετε με βάση το στυλ σας.

Εφαρμογή – Αυτός ο καθολικός ιμάντας για όλα τα Apple Watch χρησιμοποιεί ενσωματωμένα μαγνητικά μαξιλάρια βρόχου για εύκολη προσαρμογή και ασφαλή κούμπωμα γύρω από τον καρπό σας. Προσαρμόζεται εύκολα στο ακριβές μήκος και ταιριάζει στο χέρι σας με ισχυρή μαγνητική σύνδεση.

Ποιότητα – Ανώτερη μακροζωία σε σχέση με το δέρμα και άλλα υλικά, το Baykron Λουράκι για Apple Watch είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητας με απαλό φινίρισμα στην αφή, με αποτέλεσμα ένα φυσικά ανθεκτικό στις γρατσουνιές και αδιάβροχο υλικό που είναι φιλικό προς το δέρμα και έχει υπέροχη αίσθηση στη χρήση.

Συμβατότητα: 41/40/38 mm

*Το Apple Watch ΔΕΝ περιλαμβάνεται στη συσκευασία*

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε