0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Baseus Wall Adapter USB-C 30W Super Si CCSUP-J01

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

10,56 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112842

Σύντομη Περιγραφή

Baseus Wall Adapter USB-C 30W Super Si CCSUP-J01

Περιγραφή

Γρήγορος φορτιστής Baseus Super Si 1C

Ο συμπαγής φορτιστής Baseus 1C επιτρέπει γρήγορη φόρτιση συσκευών έως 30W. Χάρη σε ένα πολύπλοκο σύστημα ασφαλείας, προστατεύει τον εξοπλισμό που τροφοδοτείται από ζημιές. Είναι συμβατό με ολόκληρη τη γκάμα smartphone και tablet και το εύρος τάσης AC 100-240V σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο. Οι τεράστιες δυνατότητές του συμβαδίζουν με το μικρό του μέγεθος - μπορείτε εύκολα να το χωρέσετε ακόμα και στην τσέπη σας!

Έως και 3 φορές ταχύτερη φόρτιση

Με αυτήν την πρακτική συσκευή, μπορείτε να φορτίσετε τηλέφωνα με δυνατότητα PD έως και 3 φορές πιο γρήγορα από ό, τι με τους παραδοσιακούς φορτιστές. Σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε περίπου το 50% της μπαταρίας σε μόλις 30 λεπτά. Αυτό είναι μια εξαιρετική εξοικονόμηση χρόνου - δεν χρειάζεται να περιμένετε ώρες μέχρι το smartphone σας να είναι έτοιμο για χρήση ξανά!

Απαράμιλλη ασφάλεια χρήστη

Ο φορτιστής Baseus προσαρμόζει αυτόματα την τρέχουσα τιμή στον τύπο της συσκευής που τροφοδοτείται για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη ταχύτητα φόρτισης και να την προστατεύσει από ζημιές. Η συσκευή διαθέτει επίσης ειδική προστασία από υπερφόρτωση, βραχυκύκλωμα και υπερθέρμανση, μεταξύ άλλων. Το περίβλημα του υπολογιστή συμβάλλει σε μια πιο αποτελεσματική διανομή θερμότητας, προστατεύοντάς σας από εγκαύματα και αποτρέποντας ζημιά στο φορτιστή.

Θα φορτίσει πολλές συσκευές

Το προϊόν είναι συμβατό με όλα τα iPhone που υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση. Θα λειτουργήσει τέλεια με smartphone ή tablet Android επίσης. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με επιτυχία σε συνδυασμό με τράπεζες ισχύος, λαμπτήρες γραφείου ή ανεμιστήρες χειρός. Η υποστήριξη πρωτοκόλλων γρήγορης φόρτισης όπως PD 3.0 και QC 3.0 καθιστά αυτόν τον μοναδικό φορτιστή κατάλληλο για σχεδόν κάθε κατάσταση!

Τεράστιες δυνατότητες, μικρές διαστάσεις

Χάρη στη χρήση της τεχνολογίας Super Si, ήταν δυνατό να μειωθεί το μέγεθος του φορτιστή αυξάνοντας παράλληλα τη χωρητικότητά του. Η συσκευή είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και ασφαλής στη χρήση. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες. Ωστόσο, παραμένει μικροσκοπικό και ελαφρύ - δεν θα βαραίνει τις αποσκευές σας, θα χωράει στην τσάντα σας ή ακόμα και στην τσέπη σας και μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε το χρειάζεστε.

Βάρος 51g
Χρωμα μαυρο
Είσοδος AC 100V-240V, 50/60Hz, 0.8A
Έξοδος USB-C 5V-3A (15W), 9V-3A (27W), 12V-2.5A (30W), 15V-2A (30W), 20V-1.5A (30W)
Διαστάσεις 78 x 28 x 34 mm

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε