0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Baseus Magic Car Charger 2x USB QC 3.0 45W (Red Blue) (CCMLC20A-09)

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

11,61 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 110837

Σύντομη Περιγραφή

Baseus Magic Car Charger 2x USB QC 3.0 45W (Red Blue) (CCMLC20A-09)

Περιγραφή

Φορτίστε εν κινήσει και πάνω απ’ όλα γρήγορα τα αγαπημένα σας gadgets, με τον πανίσχυρο φορτιστή αυτοκινήτου Baseus Magic.

Διαθέτει 2 εξόδους USB συνολικής τάσης 6Α, έτσι ώστε να φορτίζετε ταυτόχρονα κινητό και tablet ή δύο οποιεσδήποτε συσκευές θέλετε να έχετε πάντα μαζί σας! Κατάλληλο για κινητά, smartphones, tablets, MP3, ψηφιακές μηχανές, φορητές κονσόλες και ο,τιδήποτε φορτίζει μέσω USB και Type-C καλωδίου.

Κατασκευασμένο από premium & ανθεκτικά υλικά, αλλά και με μοναδικό design, θα το ξεχωρίσετε αμέσως από τους κοινούς φορτιστές που γνωρίζατε μέχρι τώρα. Δεν είναι απλά ένας φορτιστής αυτοκινήτου αλλά και ένα στυλάτο αξεσουάρ που συμβαδίζει με το υψηλό design των σύγχρονων gadgets.

Διαθέτει έξυπνο σύστημα προστασίας των συσκευών σας από υπερφόρτωση, ενώ το εξελιγμένο κύκλωμα με την τεχνολογία Fit Charge θα δώσει στην συσκευή ακριβώς την ενέργεια που χρειάζεται και στον λιγότερο δυνατό χρόνο. Έχει ενσωματωμένο Smart Chip χάρη στο οποίο ο φορτιστής αναγνωρίζει τις προδιαγραφές της κάθε συσκευής και της παρέχει την τάση που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί γρήγορη φόρτιση χωρίς να δημιουργείτε πρόβλημα όμως στην μπαταρία.

Ο καινοτόμος και εργονομικός σχεδιασμός επιτρέπει την εύκολη χρήση του χωρίς να μπλέκονται τα καλώδια σε περίπτωση ταυτόχρονης φόρτισης ενώ η ειδική led λυχνία σας βοηθάει τόσο να εντοπίζεται ακόμα και στην νύχτα αλλά και να καταλαβαίνετε πως λειτουργεί σωστά ο φορτιστής.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Input: DC 12V-24V
USB Output: 4.5V⎓5A; 5V⎓4.5A; 9V⎓3A; 12V⎓3A; 20V⎓2.25A
Size: 60.5x30.5mm
Weight: 45g
Note 1: 20V output can only be realized while inputting 24V vehicle model (large trucks)

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε