0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

IDEAL OF SWEDEN Θήκη Fashion Wallet iPhone 6/6S Navy IDFW-I6-50

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

39,99 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113808

Σύντομη Περιγραφή

IDEAL OF SWEDEN Θήκη Fashion Wallet iPhone 6/6S Navy IDFW-I6-50

Περιγραφή

Με μια συλλογή από διαχρονικά χρώματα, το IDEAL Fashion Wallet είναι η ιδανική θήκη κινητού τηλεφώνου για γνώστες της μόδας. Τα πορτοφόλια είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με το εικονικό μοτίβο Saffiano, το οποίο εφευρέθηκε από τον ίδιο τον Mario Prada στη δεκαετία του 1910. Σήμερα η σχεδίαση χρησιμοποιείται από πολλά κορυφαία brands όπως Prada, Michael Kors, Moschino - και IDEAL OF SWEDEN. Ο Saffiano ξεχωρίζει με την αντοχή στο χρόνο και την υγρασία και έχει μια λεπτή λάμψη που δίνει στο πορτοφόλι μια επιπλέον διάσταση. Το υλίκο είναι Premium PU, προσεκτικά επιλεγμένο για την φιλικότητα προς το περιβάλλον και την ανθεκτικότητα του.

Το διακριτικό άνοιγμα στα ηχεία επιτρέπει επικοινωνία με κλειστή τη θήκη, ώστε το τηλέφωνό σας να προστατεύεται πάντοτε. Η απαλή επένδυση από σουέτ σας δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το τηλέφωνό σας και αποτρέπει τις γρατζουνιές. Το μαγνητικό κλείσιμο στο πλάι προσδίδει λεπτή εμφάνιση του προφίλ του κινητού όπως με την προηγούμενη επιτυχημένη σειρά μας London Wallet και η θήκη χωράει άνετα στη τσέπη του τζην ή του μπουφάν σας. Οι δύο κομψές υποδοχές καρτών στο πίσω μέρος μπορούν να χωρέσουν έως και τέσσερις κάρτες – απαραίτητες για κάρτες μετρού ή άλλης συχνής χρήσης κάρτες.

Επίσης περιλαμβάνεται μια μαύρη, υψηλής ποιότητας, μαγνητικά αποσπώμενη, standard θήκη, η οποία σας επιτρέπει να αποσυνδέετε άνετα το κινητό σας για ευκολία. Η θήκη είναι επίσης εναλλάξιμη με οποιαδήποτε από τις μαγνητικά συμβατές θήκες μας ως μέρος των Accessories of Attraction. Τα Accessories of Attraction είναι μια επιλεγμένη σειρά προϊόντων που είναι εναλλάξιμα και μαγνητίζονται μεταξύ τους με ένα απλό μαγνητικό κλικ. Εξοπλισμένα με ισχυρούς, αλλά ελαφριούς μαγνήτες, τα προϊόντα μας σας επιτρέπουν να δημιουργείτε τους πιο τέλειους συνδυασμούς και να κάνετε σημαντικές συνδέσεις, σε κάθε πλευρά της ζωής σας.

  • Άνοιγμα για ακουστικά * απαντάτε σε κλήσεις χωρίς να ανοίξετε το πορτοφόλι
  • 2 υποδοχές για μέχρι 4 κάρτες
  • Περιλαμβάνεται αποσπώμενη μαγνητικά συμβατή θήκη
  • Περιλαμβάνεται μια standard μαύρη θήκη υψηλής ποιότητας
  • Μέρος της Accessories of Attraction
  • Συνδυάστε τη θήκη με το πορτοφόλι σας
  • Συμβατό με: iPhone 6/6s

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε