0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Nordic Elements Θήκη Hel για iPhone Xs / X (Black & Wood) 5706662204071

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

9,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113822

Σύντομη Περιγραφή

Nordic Elements Θήκη Hel για iPhone Xs / X (Black & Wood) 5706662204071

Περιγραφή

Οι θήκες της Nordic Elements είναι εμπνευσμένες από τη Σκανδιναβική μυθολογία.

Σε όλους αρέσουν οι ιστορίες για μυθικά μέρη και μαγικά πλάσματα. Αφεθείτε σε ιστορίες για μεγάλη δύναμη και τρομακτικά θηρία, όπου θεοί και γίγαντες, θεές και δράκοι τσακώνονται για φανταστικά εδάφη.

Κάθε προϊόν Nordic Elements που αγοράζεται συνοδεύεται από μια σκανδιναβική ιστορία που αφηγείται την επική ιστορία πίσω από το όνομα αυτού του προϊόντος.

Οι θήκες μπορεί να είναι λειτουργικές, καινοτόμες ή να βελτιώσουν την ομορφιά της συσκευής που προστατεύουν. Τα προϊόντα Nordic Elements καλύπτουν όλες τις βάσεις χάρη σε μια έξυπνη, δημιουργική και ολοκληρωμένη διαδικασία σχεδιασμού που είναι βιώσιμη, κοινωνικά συνειδητή και χρησιμοποιεί μόνο γνήσια υλικά. Φυσική, εξαιρετική ακρίβεια από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ο σχεδιασμός των θηκών μας αντικατοπτρίζει τη μινιμαλιστική κομψότητα της σκανδιναβικής αισθητικής, όμορφη στην απλότητά της, διαχρονική στο στυλ της, με ένα αποφασιστικό βάθος αίσθησης στη φροντίδα που έχει δοθεί στη δημιουργία κάθε πτυχής.

Διαθέτοντας πραγματικό ξύλο και premium υφάσματα, οι θήκες ενσωματώνουν τη σκανδιναβική ιδέα του «Hygge», όπου η άνεση και η άνεση είναι συνυφασμένες με τα όμορφα μινιμαλιστικά και διαχρονικά μας σχέδια».

Οι θήκες είναι μαγνητικά συμβατές με όλους τους wireless chargers.

Συμβατή με iPhone X/XS

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε