0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Ugreen Επιτραπέζια Βάση Στήριξης Κινητού 4.7"-7.9" Ρυθμιζόμενη Αναδιπλούμενη Γκρι LP263 80708

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

10,99 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 115494

Σύντομη Περιγραφή

Ugreen Επιτραπέζια Βάση Στήριξης Κινητού 4.7"-7.9" Ρυθμιζόμενη Αναδιπλούμενη Γκρι LP263 80708

Περιγραφή

Μια νέα, καινοτόμος και πολύ βολική φορητή βάση φόρτισης. Μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε π.χ. ένα κινητό τηλέφωνο ή ακόμα και ένα μίνι tablet, ενώ τα καλώδια θα οργανώνονται ανεμπόδιστα από το πίσω άνοιγμα.

Με αυτή τη βάση, μπορείτε να λειτουργείτε ελεύθερα τον εξοπλισμό που είναι συνδεδεμένος στο φορτιστή. Η αγαπημένη σας σειρά ή ένα νέο μουσικό βίντεο δεν χρειάζεται να περιμένουν - αναπαράγετε ένα αρχείο ήχου και ρυθμίστε ταυτόχρονα τη γωνία της πλάτης της βάσης. Χάρη σε ένα τόσο ευρύ φάσμα ρυθμίσεων, θα βελτιώσετε ταυτόχρονα την ποιότητα της εικόνας και του ήχου.

Υψηλή κινητικότητα

Η βάση, χάρη στα εξαρτήματα από αλουμίνιο, είναι πολύ ελαφριά. Επιπλέον, διαθέτει δομή αναδίπλωσης τριών σταδίων, χάρη στην οποία η αποθήκευση και η μεταφορά είναι πολύ πιο εύκολη. Θα χωρέσει σε οποιαδήποτε μικρότερη χειραποσκευή, σακίδιο ή τσάντα.

Στιβαρή κατασκευή

Στο εσωτερικό της, η λαβή διαθέτει ένθετα σιλικόνης πάνω στα οποία στηρίζεται η συσκευή κατά τη φόρτιση. Αυτό προστατεύει το περίβλημα του τηλεφώνου από μηχανικές ζημιές. Ταυτόχρονα έιναι αντιολισθητική για να διατηρείται στη σωστή, σταθερή θέση.

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος βάσης : 100mm x 76mm x 120mm
Υλικό : αλουμίνιο
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή ενώ φορτίζει

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε