0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Telesin Selfie Stick για Action Cameras DJI - GoPro Heri - Xiaomi Yi Μαύρο GP-MNP-090-D

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

11,97 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114910

Σύντομη Περιγραφή

Telesin Selfie Stick για Action Cameras DJI - GoPro Heri - Xiaomi Yi Μαύρο GP-MNP-090-D

Περιγραφή

Το selfie stick της Telesin με ρυθμιζόμενο μήκος και κατασκευή από κράμα αλουμινίου σας δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές για την καταγραφή με την αθλητική σας κάμερα ή το τηλέφωνό σας. Η αντιολισθητική λαβή το καθιστά εξαιρετικά άνετο στη χρήση. Ξεχωρίζει επίσης για τη σημαντική ανθεκτικότητά του και είναι απίστευτα συμπαγές όταν διπλώνεται. Το τρίποδο που περιλαμβάνεται σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το πρακτικό αξεσουάρ και ως τρίποδο.

 

Ρυθμιζόμενο Μήκος

Μπορείτε να ρυθμίσετε το μήκος του selfie stick από 20-90 cm. Αυτό σας διευκολύνει να το χρησιμοποιήσετε ακριβώς όπως θέλετε. Μπορείτε εύκολα να το προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Σχεδιάζετε μια ενδιαφέρουσα λήψη από μια ασυνήθιστη οπτική γωνία; Θέλετε μια φανταστική φωτογραφία από ψηλά; Ή μήπως θέλετε να τραβήξετε μια ομαδική selfie; Αυτό το αξεσουάρ της Telesin θα αποδειχθεί απαραίτητο σε αυτές και σε πολλές άλλες περιπτώσεις!

 

Ευρεία Συμβατότητα

Το selfie stick είναι συμβατό με πολλές διαφορετικές συσκευές. Θα το χρησιμοποιήσετε με επιτυχία σε συνδυασμό με αθλητικές κάμερες, όπως η GoPro, η DJI Osmo Action ή η Xiaomi Yi κ.λπ. Στο σετ θα βρείτε επίσης μια πρόσθετη θήκη τηλεφώνου, η οποία επιτρέπει τη σταθερή τοποθέτηση smartphones με διαγώνιο 3,5-6″. Είναι εξοπλισμένη με ειδικά μαξιλαράκια που προστατεύουν τις συσκευές σας από γρατζουνιές και πτώσεις.

 

Εξαιρετικός σχεδιασμός

Το αξεσουάρ είναι πολύ ανθεκτικό και στιβαρό, αλλά εκπληκτικά ελαφρύ. Ζυγίζει μόνο 241 g και έχει μέγιστη αντοχή φορτίου 1 kg, γεγονός που σας δίνει τεράστιες δημιουργικές δυνατότητες. Η αντιολισθητική λαβή όχι μόνο παρέχει άνεση, αλλά μειώνει επίσης τον κίνδυνο να πέσει το selfie stick από το χέρι σας. Επιπλέον, μετά την αναδίπλωση το προϊόν γίνεται εξαιρετικά εύχρηστο και φορητό. Έτσι, μπορείτε να το έχετε πάντα πρόχειρο. Πάρτε το σε ένα ταξίδι, σε εξωτερικούς χώρους ή σε διακοπές και δημιουργήστε εντυπωσιακές λήψεις όποτε θέλετε!

 

 

Χαρακτηριστικά:

  • Υλικό: Κράμα αλουμινίου
  • Συμβατότητα: DJI Osmo Action, GoPro Hero ή Xiaomi Yi
  • Βάρος: 0,2000 kg
  • Διαστάσεις: 31 x 10.40 x 5.30 cm

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε