0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Petoneer Έξυπνη Ταΐστρα με 6 Θήκες Nutrispin Λευκή PN-110027-01

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

39,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114218

Σύντομη Περιγραφή

Petoneer Έξυπνη Ταΐστρα με 6 Θήκες Nutrispin Λευκή PN-110027-01

Περιγραφή

Ο έξυπνος διανομέας τροφοδοσίας Petoneer NutriSpin
Δημιουργήστε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής για το κατοικίδιό σας και παρέχετε του νόστιμα γεύματα συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Ο έξυπνος διανομέας φαγητού Petoneer NutriSpin αποτελείται από 6 θήκες, στις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε πατατάκια και υγρή τροφή για το κατοικίδιό σας. Η ευανάγνωστη οθόνη TFT διευκολύνει τον χειρισμό της συσκευής, την οποία μπορείτε επίσης να ελέγξετε από απόσταση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Το προϊόν είναι ασφαλές για τα ζώα και χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό, μπορείτε να το καθαρίσετε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σχεδιάστε μια ισορροπημένη διατροφή για το κατοικίδιό σας
Σίγουρα σας αρέσει τα γεύματά σας να είναι ποικίλα. Γιατί λοιπόν να μην παρέχετε παρόμοια ποικιλία στο κατοικίδιό σας; Τοποθετήστε στεγνή και υγρή τροφή στα διαμερίσματα του περιστροφικού διανομέα NutriSpin για να διασφαλίσετε ότι το κατοικίδιό σας έχει πρόσβαση σε νόστιμη, υγιεινή τροφή. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σχεδιάσετε μια ισορροπημένη διατροφή για αυτόν. Το κατοικίδιο ζώο σας σίγουρα θα ενθουσιαστεί! Κάθε διαμέρισμα μπορεί να χωρέσει έως και 120 γραμμάρια φαγητού.

Απλή λειτουργία της συσκευής
Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια ευανάγνωστη οθόνη TFT, η οποία εμφανίζει, για παράδειγμα, τις ώρες τροφοδοσίας. Τα κουμπιά αφής κάτω από αυτό επιτρέπουν, μεταξύ άλλων, το γρήγορο ξεκλείδωμα του διανομέα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι το κατοικίδιο ζώο σας θα ξεκινήσει κατά λάθος το NutriSpin και θα δώσει στον εαυτό του μια επιπλέον μερίδα. Ο χειρισμός των κουμπιών είναι απλός για τον άνθρωπο, αλλά αδύνατος για τα κατοικίδια!

Δημιουργήστε ποικίλα προγράμματα διατροφής ή δώστε στο κατοικίδιό σας μια επιπλέον λιχουδιά
Ο διανομέας σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε έως και 5 μερίδες την ημέρα. Θέλεις περισσότερα? Συνδυάστε το με την εφαρμογή Petoneer, η οποία σας επιτρέπει να προγραμματίσετε έως και 6 γεύματα για 3 ημέρες! Τα κατοικίδια σας θα λάβουν αυτόματα τροφή στις καθορισμένες ώρες. Όταν ο διανομέας γυρίσει, θα ηχήσει. Μπορείτε επίσης να δώσετε στο κατοικίδιό σας επιπλέον τροφή μόνοι σας. Απλώς πατήστε το κατάλληλο κουμπί ή χρησιμοποιήστε την εφαρμογή.

Φιλικό προς τα κατοικίδια
Μην φοβάστε για την υγεία και την ασφάλεια των τετράποδων φίλων σας. Όταν το NutriSpin περιστρέφεται, ανιχνεύει αποτελεσματικά τα νύχια των κατοικίδιων. Έτσι, εάν η γάτα ή ο σκύλος σας πλησιάσει το πόδι της, η συσκευή θα σταματήσει αμέσως για να την προστατεύσει από τραυματισμό. Επιπλέον, ο συμπαγής, ερμητικός σχεδιασμός του διανομέα όχι μόνο θα διατηρήσει το φαγητό φρέσκο, αλλά και θα αποτρέψει αποτελεσματικά το κατοικίδιό σας από το να κλέβει λιχουδιές εκτός των ωρών σίτισης.

Δυνατότητα παροχής ρεύματος έκτακτης ανάγκης
Ο διανομέας μπορεί να τροφοδοτηθεί με 2 τρόπους. Σε καθημερινή βάση, είναι καλύτερο να το συνδέετε με ρεύμα χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB-C. Είναι επίσης δυνατή η τοποθέτηση 4 μπαταριών LR14 σε αυτό, οι οποίες θα χρησιμεύσουν ως πηγή ενέργειας έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Χάρη σε αυτό, θα είστε σίγουροι ότι το κατοικίδιο ζώο σας θα λαμβάνει πάντα ένα γεύμα στην ώρα του. Σημείωση: Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται και πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά.

Σχεδιασμένο ειδικά για εσάς και τα κατοικίδια σας
Το Petoneer NutriSpin είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό ABS. Χαρακτηρίζεται επίσης από αρθρωτό σχεδιασμό. Χάρη σε αυτό, ο καθαρισμός του είναι εξαιρετικά εύκολος. Επιπλέον, τα ειδικά αντιολισθητικά μαξιλαράκια εμποδίζουν την ανεξέλεγκτη κίνηση του διανομέα και εξασφαλίζουν τη σταθερότητά του. Έτσι το κατοικίδιό σας μπορεί να φάει άνετα τις λιχουδιές που του ετοιμάζετε.

Περιλαμβάνεται
Ο έξυπνος διανομέας τροφοδοσίας NutriSpin
Καλώδιο USB-C σε USB-A (1,2 m)
Οδηγίες

Διαστάσεις 320x320x83 mm
Ζυγός Περίπου. 1134 γρ
Υλικό ABS
Είσοδος DC 5V 1A
Σύνδεση Bluetooth
Για γατάκια και σκυλάκια

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε