0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

PetWant Έξυπνη Ταΐστρα με 2 Θήκες 2x150g F7

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

35,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114183

Σύντομη Περιγραφή

PetWant Έξυπνη Ταΐστρα με 2 Θήκες 2x150g F7

Περιγραφή

Φροντίστε φρέσκα τρόφιμα για το κατοικίδιο ζώο σας, ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι. H έξυπνη ταΐστρα PetWant F7 σάς επιτρέπει να σερβίρετε τόσο ξηρό όσο και ημί-υγρό φαγητό και η παγοκύστη διατηρεί το φαγητό φρέσκο ​​για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης σάς επιτρέπει να προγραμματίσετε το χρόνο τροφοδοσίας εντός 48 ωρών - απλώς ρυθμίστε το χρονικό διάστημα και το κάλυμμα του διανομέα θα ανοίξει μετά την πάροδο του κατάλληλου χρόνου.

 

Προγραμματίστε το δείπνο του κατοικίδιου ζώου σας

Καπάκια που κλειδώνουν, παγοκύστη και ενσωματωμένο χρονόμετρο σημαίνουν ότι μπορείτε να προγραμματίσετε το νόστιμο γεύμα της γάτας σας εκ των προτέρων. Απλώς γεμίστε τις θήκες πριν φύγετε από το σπίτι και ρυθμίστε την ώρα και ο διανομέας θα σερβίρει το φαγητό την προγραμματισμένη ώρα. Με αυτόν τον τρόπο θα φροντίζετε για το τακτικό τάισμα της γάτας σας και το φαγητό που σερβίρεται θα είναι πάντα φρέσκο ​​και ελκυστικό για το κατοικίδιο σας.

 

Δύο διαμερίσματα για μια ισορροπημένη διατροφή

Η PetWant F7 είναι εξοπλισμένη με δύο ξεχωριστούς θαλάμους χωρητικότητας 150 g ο καθένας. Τα δοχεία είναι κατάλληλα τόσο για ξηρά όσο και για ημί-υγρά τρόφιμα και επομένως επιτρέπουν μια ισορροπημένη διατροφή. Τα καπάκια που κλειδώνουν εμποδίζουν τα τρόφιμα για το κατοικίδιο σας να στεγνώσουν ή να φθαρούν. Κάθε ένας από τους θαλάμους σας επιτρέπει να ρυθμίσετε ανεξάρτητα την ώρα του γεύματος.

 

Απλή λειτουργία και εύκολος καθαρισμός

Μπορείτε να αφαιρέσετε γρήγορα και εύκολα τα δοχεία τροφοδοσίας από το διανομέα και να τα πλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό. Μπορείτε επίσης να τα πλύνετε στο πλυντήριο πιάτων χωρίς καμία ανησυχία, κάνοντας τη χρήση του διανομέα βολική και διευκολύνοντας την καθημερινή ζωή. Το PetWant F7 είναι τέλειο για ιδιοκτήτες γατών, αλλά και μικρού και μεσαίου μεγέθους σκύλους. Ο διανομέας τροφοδοτείται από μια μπαταρία ΑΑ που επιτρέπει περίπου 6 μήνες λειτουργίας. Προσοχή! Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται

 

Χαρακτηριστικά:

  • Θερμοκρασία λειτουργίας: 0-50°C
  • Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Μπαταρία AA x1 (ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ)
  • Χρόνος λειτουργίας: περίπου. 6 μήνες
  • Χωρητικότητα ανά θάλαμο: 150 g
  • Διαστάσεις: 284 x 73 x 242 χλστ
  • Υλικό: ABS

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε