0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Petoneer Smart IP Κάμερα Παρακολούθησης Κατοικιδίου 1080p Wi-Fi PN-110034-01

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

42,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 115270

Σύντομη Περιγραφή

Petoneer Smart IP Κάμερα Παρακολούθησης Κατοικιδίου 1080p Wi-Fi PN-110034-01

Περιγραφή

Θέλετε να προσέχετε το κατοικίδιό σας όταν δεν είστε στο σπίτι; Επιλέξτε την κάμερα Petoneer. Η συσκευή παρέχει εγγραφές 1080P HD και υποστηρίζει αμφίδρομο ήχο. Επιπλέον, διαθέτει αισθητήρα κίνησης και μεταβαίνει αυτόματα στη νυχτερινή λειτουργία. Επιπλέον, η τοποθέτηση της κάμερας δεν αποτελεί πρόβλημα και μπορείτε να την αντιστοιχίσετε με άλλη συσκευή χρησιμοποιώντας Wi-Fi. Ενώ η ενδιαφέρουσα, πολύχρωμη σχεδίασή του τραβάει την προσοχή.

Πάντα σε επαφή με το κατοικίδιό σας

Πηγαίνετε στη δουλειά και ανησυχείτε για το τι συμβαίνει με το κατοικίδιό σας; Η κάμερα Petoneer θα λύσει αυτό το πρόβλημα. Μπορείτε να τοποθετήσετε τη συσκευή δίπλα στον τροφοδότη για να βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιο ζώο σας είναι ενυδατωμένο ή δίπλα στο κρεβάτι του για να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά του. Επιπλέον, η κάμερα υποστηρίζει τη λειτουργία Νυχτερινής όρασης, που σημαίνει ότι σε χαμηλό φωτισμό, τα φώτα LED θα ανάβουν αυτόματα και θα φωτίζουν το δωμάτιο.

Έξυπνες λύσεις

Η κάμερα χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα κίνησης, ώστε να μπορείτε να ενεργοποιήσετε την εγγραφή για όλη την ημέρα ή να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία προγραμματισμού. Επιπλέον, το Motion Zone σάς επιτρέπει να επιλέξετε τις περιοχές όπου θέλετε να λειτουργεί ο αισθητήρας και η εφαρμογή θα σας στείλει μια ειδοποίηση. Μπορείτε να ρυθμίσετε έως και δύο περιοχές. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα λαμβάνετε περιττά μηνύματα.

Υψηλή ποιότητα εικόνας

Το προϊόν χρησιμοποιεί ανάλυση 1080P HD, ώστε η εικόνα να είναι καθαρή. Επιπλέον, η κάμερα είναι εξοπλισμένη με υποδοχή κάρτας micro SD (μέγ. 128 GB), ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε εγγραφές. Σημείωση: η κάρτα μνήμης δεν περιλαμβάνεται και πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά. Επιπλέον, ο αμφίδρομος ήχος σάς επιτρέπει να πείτε μερικές λέξεις στο κατοικίδιό σας όταν νιώθει μοναξιά.

Απλή και γρήγορη εγκατάσταση

Η κάμερα διακρίνεται για τον σχετικά μικρό σχεδιασμό της, επομένως δεν θα πιάνει πολύ χώρο. Επιπλέον, δεν θα έχετε πρόβλημα να το εγκαταστήσετε. Μπορείτε να το στερεώσετε εύκολα στην επιθυμητή θέση, χρησιμοποιώντας ένα αυτοκόλλητο, χωρίς να χρειάζεται να τρυπήσετε στον τοίχο.

Χαρακτηριστικά:

  • Ρεύμα: DC 5V / 1A
  • Ανάλυση: 1080P
  • Διαστάσεις: 78 x 55 x 50 mm
  • Σύνδεση: W-Fi (2,4 GHz)
  • Εμβέλεια σήματος: 0 μ
  • Βάρος: περίπου. 78 γρ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε