0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Petkit Πτυσσόμενο Λουρί/Οδηγός Σκύλου Ιμάντας Go Shine με LED Φωτισμό και Φακό Επαναφορτιζόμενο 4.5m έως 30kg

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

53,89 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112845

Σύντομη Περιγραφή

Petkit Πτυσσόμενο Λουρί/Οδηγός Σκύλου Ιμάντας Go Shine με LED Φωτισμό και Φακό Επαναφορτιζόμενο 4.5m έως 30kg

Περιγραφή

Αυτόματο αυτόματο λουρί Go Shine Interactive

Με το αυτόματο λουρί Go Shine της PetKit, το περπάτημα με τον σκύλο σας θα γίνει ακόμα πιο διασκεδαστικό. Ο πολύχρωμος οπίσθιος φωτισμός του δίνει έναν πρωτότυπο, κομψό χαρακτήρα και ο ενσωματωμένος φακός αυξάνει την ασφάλεια μετά το σκοτάδι. Η ημιαυτόματη κλειδαριά σας δίνει περισσότερο έλεγχο στο κατοικίδιο ζώο σας και μια ειδική μαγνητική βάση καθιστά βολική τη φόρτιση της συσκευής.

Κάντε το περπάτημα στο σκυλί σας πολύχρωμο


Έχουν τοποθετηθεί φωτεινοί κύκλοι και στις δύο πλευρές του λουριού. Ο διαισθητικός πίνακας αφής επιτρέπει την εύκολη ενεργοποίηση του οπίσθιου φωτισμού. Με τη βοήθειά του μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το χρώμα του σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επιλέξτε από τα διαθέσιμα χρώματα και εφέ φωτισμού για να δώσετε στη συσκευή έναν μοναδικό χαρακτήρα και οι νυχτερινές σας βόλτες με το αγαπημένο σας κατοικίδιο να σας φέρουν ακόμα μεγαλύτερη χαρά.

Ενσωματωμένος φακός για την ασφάλειά σας

Το προϊόν είναι επίσης εξοπλισμένο με έναν επιπλέον φακό που παράγει ένα πιο εστιασμένο φως. Η γκάμα του φωτός είναι αρκετά μεγάλη ώστε να επιτρέπει σε εσάς και το κατοικίδιο ζώο σας να περπατάτε με ασφάλεια ακόμη και τη νύχτα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το να σκοντάψετε σε ένα κλαδί που είναι αόρατο στο σκοτάδι ή για να χάσετε ένα σπασμένο ποτήρι που μπορεί να πατήσει ο σκύλος σας - με το PetKit μπορείτε να δείτε και να αποφύγετε όλα τα πιθανά εμπόδια.

Αυξημένος έλεγχος του κατοικίδιου ζώου σας

Το λουρί είναι πολύ εύκολο στη χρήση και εξασφαλίζει ασφαλή χρήση. Μπορείτε να το κλειδώσετε γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το κατοικίδιο ζώο σας θα είναι κοντά σας ανά πάσα στιγμή και δεν θα ξεφύγει από τον έλεγχο όταν το περιμένετε λιγότερο. Αυτό θα διασφαλίσει την ασφάλεια του κατοικίδιου ζώου σας, για παράδειγμα, όταν περπατάτε στο δρόμο ή βλέπετε ένα άλλο σκυλί να πλησιάζει από την αντίθετη κατεύθυνση.

Θα σας εντυπωσιάσει με την ομαλή του απόδοση

Χάρη στην τηλεσκοπική δομή, η χρήση του προϊόντος είναι άνετη και ασφαλής. Το λουρί είναι εξαιρετικά ανθεκτικό - το σπάσιμο μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση. Επιπλέον, η απόσυρση και επέκτασή του είναι εξαιρετικά ομαλή. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι ο μηχανισμός θα μπλοκάρει ή θα αρνηθεί να σας υπακούσει σε μια κρίσιμη στιγμή.

Μπορείτε να το φορτίσετε και να το αποθηκεύσετε ταυτόχρονα

Η μπαταρία 800mAh παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η ξεχωριστή μαγνητική βάση σας επιτρέπει όχι μόνο να φορτίσετε το κορδόνι, αλλά και να το αποθηκεύσετε βολικά. Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσετε χώρο στο διαμέρισμα και τον χρόνο σας, και θα τον διατηρήσετε τακτοποιημένο!

Μάρκα PetKit
Μήκος λουριού 4,5μ
Διαστάσεις λουριού 93x161x50mm
Διαστάσεις βάσης φόρτισης 169x64x30mm
Βάρος κορδονιού 212g
Βάρος φόρτισης 153g
Υλικό ABS+TPE+BioCleanAct
Ονομαστική τάση 5V DC
Χωρητικότητα μπαταρίας 800mAh
Κατάλληλο για μικρούς και μεσαίους σκύλους

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε