0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Blitzwolf BW-BR0 Ασύρματος δέκτης Bluetooth V5.0 Receiver

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

15,37 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 110945

Σύντομη Περιγραφή

Blitzwolf BW-BR0 Ασύρματος δέκτης Bluetooth V5.0 Receiver

Περιγραφή

Ο δέκτης ήχου Blitzwolf BW-BR0 σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από ενοχλητικά καλώδια και να απολαύσετε εξαιρετική ποιότητα στερεοφωνικού ήχου όποτε θέλετε. Μπορεί να λειτουργήσει έως και 8 ώρες και η εμβέλειά του έως και 10 μέτρα σας δίνει την ελευθερία που θέλετε. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα της συσκευής είναι η δυνατότητα λήψης φωτογραφιών από απόσταση και η εύκολη διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων.

Αξιόπιστη μετάδοση
Το BW-BR0 είναι εξοπλισμένο με προηγμένο τσιπ Bluetooth 5.0 και υποστηρίζει πρωτόκολλα HFP / A2DP / AVRCP / HID. Αυτό εγγυάται όχι μόνο ισχυρό, κρυστάλλινο στερεοφωνικό ήχο με χαμηλή καθυστέρηση, αλλά και σταθερή μετάδοση σήματος και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια χωρίς να ανησυχείτε για την αποφόρτιση της μπαταρίας πολύ γρήγορα.

Ασφαλείς τηλεφωνικές κλήσεις
Η συσκευή σας επιτρέπει επίσης να αυξήσετε την ασφάλεια της οδήγησης αυτοκινήτου, επιτρέποντας την απλή λειτουργία του τηλεφώνου. Απλώς πατήστε το κουμπί για να απαντήσετε στην κλήση ή να κλείσετε το τηλέφωνο. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για εναλλαγή μεταξύ δύο καλούντων. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε smartphone με πανικό – το BW-BR0 θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη!

Εντυπωσιακή απόδοση
Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 110mAh φορτίζεται μέσω USB σε μόλις 1,5 ώρες. Παρέχει εξαιρετικά μεγάλο χρόνο εργασίας. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ελεύθερα το δέκτη ακόμη και κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού. Δεν υπάρχει κίνδυνος πλήξης – μπορείτε εύκολα να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια ή να μιλήσετε με ασφάλεια στο τηλέφωνο.

Άνετη λήψη
Ο δέκτης σάς επιτρέπει επίσης να ελέγχετε από απόσταση την κάμερα στο τηλέφωνό σας. Απλά πατήστε το κατάλληλο κουμπί δύο φορές για να ανοίξετε τη λειτουργία κάμερας – όταν το κάνετε, θα ανάψει ένα μπλε φως. Στη συνέχεια, απλώς πατήστε το κουμπί για να τραβήξετε μια φωτογραφία! Μπορείτε επίσης να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα.

Ευρεία συμβατότητα
Η είσοδος 3,5 mm καθιστά τον δέκτη συμβατό με πολλές συσκευές. Μπορείτε εύκολα να το συνδέσετε στον υπολογιστή, τα ακουστικά ή το ηχείο σας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με επιτυχία στο αυτοκίνητό σας. Σχεδόν τίποτα δεν σας περιορίζει – χρησιμοποιήστε το BW-BR0 όπου θέλετε!

Τέλεια σχεδιασμένος σχεδιασμός
Η συσκευή είναι ελαφριά και μικρή – το μήκος της είναι μικρότερο από 6 εκατοστά. Έτσι μπορείτε να το πάρετε μαζί σας σχεδόν οπουδήποτε. Τα βολικά κουμπιά επιτρέπουν την εύκολη λειτουργία. Οι θύρες δέκτη USB και AUX 3,5 mm βρίσκονται σε εύκολα προσβάσιμα μέρη. Ο σχεδιασμός του έχει σχεδιαστεί τέλεια για να σας προσφέρει απαράμιλλη άνεση.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε