0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Forever Φορητό Ηχείο Bluetooth Blix 5 black BS-800 GSM099280

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

23,49 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113349

Σύντομη Περιγραφή

Forever Φορητό Ηχείο Bluetooth Blix 5 black BS-800 GSM099280

Περιγραφή

Το ασύρματο ηχείο Forever Speaker Blix 5 BS-800 θα αρέσει στους λάτρεις της μουσικής. Θα σας φανεί χρήσιμο στο σπίτι, στον κήπο, στα ταξίδια και κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Θα αρέσει ιδιαίτερα στους λάτρεις της γυμναστικής και της προπόνησης δύναμης. Μπορείτε να αναπαράγετε τα αγαπημένα σας τραγούδια από οπουδήποτε στον κόσμο. Δείτε τα πλεονεκτήματα του ηχείου Bluetooth Speaker Forever Blix 5 BS-800, επιλέξτε το χρώμα του και απολαύστε τη μουσική!

ΕΠΙΛΈΞΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΑΣ

Το ασύρματο ηχείο Forever Speaker Blix 5 BS-800 διαθέτει εργονομικό, ανθεκτικό και ελαφρύ περίβλημα, ώστε να χωράει σε κάθε μικρότερο σακίδιο πλάτης. Διατίθεται σε δύο χρωματικές εκδόσεις: μαύρο και κόκκινο. Θα σας ενθουσιάσει με τον μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του. Οι διαστάσεις του είναι 96x80x36mm.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΙΜΆΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ

Το πλεονέκτημα του ασύρματου ηχείου smartphone είναι η αντοχή στις πιτσιλιές. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα καταστρέψετε τη συσκευή χύνοντας λίγο νερό πάνω της, για παράδειγμα, όταν ανοίγετε ένα μπουκάλι ποτό. Επιλέξτε μια συσκευή που θα εκτιμήσουν και οι φίλοι σας!

ΠΟΝΤΆΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ

Το ασύρματο ηχείο Forever Speaker Blix 5 BS-800 έχει ισχύ 5W και παρέχει πολύ καλή ποιότητα ήχου - σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι με την απροβλημάτιστη λειτουργία του.

ΜΙΛΉΣΤΕ ΆΝΕΤΑ ΣΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ

Άλλα πλεονεκτήματα που θα εκτιμήσετε στην καθημερινή χρήση είναι το ενσωματωμένο μικρόφωνο και η εμβέλεια έως και δέκα μέτρα. Πάρτε αυτό το ηχείο Bluetooth Forever Speaker Blix 5 BS-800 στους φίλους σας και απολαύστε την απόλαυση της κοινής ακρόασης μουσικής!

ΤΟ ΠΛΕΟΝΈΚΤΗΜΆ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΜΕΓΆΛΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΖΩΉΣ

Το ασύρματο ηχείο Blix 5 BS-800 της Forever διακρίνεται για την ενσωματωμένη μπαταρία του με χωρητικότητα έως 800 mAh. Η οικονομική μπαταρία επιτρέπει στη συσκευή να λειτουργεί συνεχώς έως και πέντε ώρες. Είναι έτοιμο να λειτουργήσει ξανά μετά από μόλις δυόμισι ώρες φόρτισης. Ηχείο Bluetooth Forever Speaker Blix 5 BS-800 - επιλέξτε τον εξοπλισμό που θα κάνει τη μέρα σας πιο ευχάριστη!

Χωρητικότητα συσσωρευτή: 800 mAh
Εύρος:10 m
Ισχύς μεγαφώνου: 5 W
Σύνθετη αντίσταση ηχείου: 5,5 mm:4 Ω
Δείκτης προστασίας:IPX7
Εγγύηση: 24 μήνες
Διαστάσεις (mm) LxWxH: 96 x 55 x 36 mm
Τύπος θύρας εξόδου:USB
Υποστήριξη καρτών μνήμης: ναι
Αναλογία σήματος προς θόρυβο (SNR): >80 db
Απόκριση συχνότητας: 1,5 δισ:180 - 20 000 Hz
Τάση εισόδου: 5 V DC 1 A
καλώδιο USB
Καλώδιο υποδοχής 3,5 mm
Χρόνος φόρτισης: 2,50 ώρες
Χρόνος λειτουργίας της μπαταρίας: 5 ώρες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε