0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Baseus True Wireless Ακουστικά Encok WM01 Bluetooth 5.3 Μαύρα NGTW240001

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

14,69 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 115710

Σύντομη Περιγραφή

Baseus True Wireless Ακουστικά Encok WM01 Bluetooth 5.3 Μαύρα NGTW240001

Περιγραφή

Τα True Wireless Ακουστικά της Baseus είναι εξοπλισμός σχεδιασμένος για χρήστες που εκτιμούν τον ενεργό τρόπο ζωής. Το μοντέλο Encok WM01 χαρακτηρίζεται από εργονομικό σχεδιασμό και σχήμα προσαρμοσμένο στο σχήμα του αυτιού. Χάρη σε αυτό, είναι άνετα και παραμένουν στη θέση τους, ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονου τρεξίματος. Η σταθερή σύνδεση με την πηγή ήχου γίνεται χάρη στο πρωτόκολλο Bluetooth 5.0.

Οι κωδικοποιητές AAC και SBC και οι δυναμικοί μετατροπείς είναι υπεύθυνοι για την υψηλή ποιότητα ήχου. Ως αποτέλεσμα, θα απολαύσετε βαθύτερα μπάσα, καθαρά φωνητικά κι ένα ευρύτερο φάσμα όλων των άλλων ήχων.

Θα ακούσετε ήχο εξαιρετικής ποιότητας - οι υψηλής ποιότητας κωδικοποιητές ACC και SBC, καθώς και οι δυναμικοί μετατροπείς κάνουν τη μουσική που ακούτε να γεμίζει με τον πλούτο της τονικότητας. Βαθιά μπάσα, καθαρά φωνητικά... είναι το πρότυπο για αυτά τα ακουστικά.

Μπορείτε να χειρίζεστε την υπηρεσία εύκολα - η επιφάνεια αφής που είναι ενσωματωμένη στα ακουστικά θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιείτε άνετα τις διαθέσιμες λειτουργίες. Έλεγχος λίστας αναπαραγωγής, απάντηση και απόρριψη κλήσεων, καθώς και ενεργοποίηση της βοηθού Siri - μπορείτε να τα κάνετε όλα χρησιμοποιώντας ένα δάχτυλο.

Μπορείτε να τα συνδέσετε με την επίσημη εφαρμογή για κινητά της Baseus - το λογισμικό που υποστηρίζει αυτά τα ακουστικά θα σας επιτρέψει να εξατομικεύσετε τον χειρισμό τους, να εντοπίσετε την τους τελευταία θέση ή να ενεργοποιήσετε το ηχητικό σήμα για ακριβή εντοπισμό. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης τη λειτουργία ενημέρωσης των ακουστικών για πλήρη συμβατότητα με τη συσκευή σας.

Υλικό : ABS
Έκδοση Bluetooth : 5.3
Υποστηριζόμενοι κωδικοποιητές : AAC, SBC
Εμβέλεια : 10m
Χρόνος αναπαραγωγής ήχου : περίπου 5 ώρες (ένταση 70%)
Χρόνος φόρτισης : 1,5 ώρες
Απόκριση συχνότητας : 20 - 20000 Hz
Θύρα φόρτισης : USB-C
Συμβατότητα : Όλες οι συσκευές με λειτουργία Bluetooth

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε