0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

BlitzWolf AirAux AA-UM4X TWS Half In-Ear Mini Earpods ,Bluetooth 5.0 , HiFi Sound , Touch Control , IPX5 Water Resistance - Blac

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

29,69 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 110717

Σύντομη Περιγραφή

BlitzWolf AirAux AA-UM4X TWS Half In-Ear Mini Earpods ,Bluetooth 5.0 , HiFi Sound , Touch Control , IPX5 Water Resistance - Blac

Περιγραφή

Μεγάλη διάρκεια

Τα ασύρματα ακουστικά Blitzwolf AA-UM4X είναι εξαιρετικά ισχυρά. Μπορείτε να ακούσετε μουσική ή να μιλήσετε στο τηλέφωνο για έως και 2 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Η συσκευή παραμένει σε κατάσταση αναμονής για έως και 300 ώρες. Η φόρτιση των ακουστικών διαρκεί μόνο 1,5 ώρες και της θήκης διαρκεί 2 ώρες. Θυμηθείτε να φορτίσετε τη θήκη πριν από την πρώτη χρήση.

Απαντήστε σε κλήσεις με ένα μόνο άγγιγμα

Υπάρχει ένα μικρό φωτιζόμενο κουτί στα ακουστικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαντήσετε στις εισερχόμενες κλήσεις. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ένταση και να επιλέξετε τραγούδια. Από τώρα και στο εξής, δεν χρειάζεται να ξεκλειδώνετε το τηλέφωνό σας κάθε φορά που θέλετε να προσπεράσετε ένα τραγούδι. Με τα ακουστικά Blitzwolf μπορείτε να μιλάτε στο τηλέφωνο και να καθαρίζετε το διαμέρισμά σας ταυτόχρονα.

Αδιάβροχο

Τα ακουστικά AA-UM4X σας προσφέρουν μεγαλύτερη ελευθερία σε σύγκριση με τα ενσύρματα ακουστικά. Είναι ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα, οπότε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε κατά την προπόνηση ή το τρέξιμο, για παράδειγμα, ακόμη και όταν αρχίζει να βρέχει.

Κρυστάλλινος ήχος

Χάρη στον ήχο υψηλής ποιότητας, μπορείτε να ακούτε με άνεση τα αγαπημένα σας τραγούδια και podcast. Τα ακουστικά λειτουργούν επίσης μεμονωμένα, ή δύο άτομα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα. Το τσιπ Bluetooth V5.0 βελτιώνει την ποιότητα σήματος και ήχου.

Συμπαγές μέγεθος

Η θήκη των ακουστικών είναι μικρή, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τη μουσική σας μαζί σας όπου θέλετε. Τα ακουστικά είναι επίσης ελαφριά και συμπαγή, γεγονός που επηρεάζει θετικά τη χρήσης τους, ακόμη και για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Μάρκα BlitzWolf
Μοντέλο AA-UM4X
Bluetooth V5.0
Εύρος Μέχριo 10 m
Στεγανότητα IPX5
Χρόνος φόρτισης Ακουστικά: 1.5 ώρες; θήκη: 2 ώρες;
Χρόνος λειτουργίας Περίπου 2 ώρες
Χρόνος λειτουργίας σε αναμονή Περίπου 300 ώρες
Μπαταρία Ακουστικά: 30 mAh το καθένα; θήκη: 320 mAh;
Βάρος Ακουστικά: 3 g το καθένα; θήκη: 27 g
Απόκριση συχνότητας 20Hz-20kHz

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε