0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Baykron Θήκη Carabiner για AirPods Pro Κόκκινη BA-PT-P1 RD

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

16,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113326

Σύντομη Περιγραφή

Baykron Θήκη Carabiner για AirPods Pro Κόκκινη BA-PT-P1 RD

Περιγραφή

Η προστατευτική θήκη BAYKRON Premium Silicone Protective Case for AirPods Pro είναι μια κομψή και κομψή θήκη που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στη θήκη φόρτισης Apple AirPods Pro. Αυτή η θήκη περιλαμβάνει μια μαλακή επιφάνεια αφής και ανθεκτικό μεταλλικό καραμπίνερ για άνετη τοποθέτηση, υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση με ορατό το LED και διαθέτει κάλυμμα σκόνης για την απομάκρυνση της σκόνης και των υπολειμμάτων από την είσοδο στη θύρα φόρτισης.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ - Σχεδιασμένο για να ταιριάζει στη θήκη φόρτισης AirPods Pro της Apple. Εφαρμόζεται τέλεια στο περίγραμμα της θήκης φόρτισης της Apple με ακριβείς εγκοπές για LED και θύρα φόρτισης. Δεν ταιριάζει με AirPods 1ης, 2ης ή 3ης γενιάς

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - Αποτελούμενη από ελαστική σιλικόνη υψηλής ποιότητας που απορροφά τους κραδασμούς, η προστατευτική θήκη BAYKRON τυλίγεται με ασφάλεια γύρω από τη θήκη φόρτισης AirPods Pro, δίνοντάς σας ήσυχο μυαλό γνωρίζοντας ότι τα AirPods σας προστατεύονται πλήρως. Επιπλέον, το αρθρωτό κάλυμμα της θύρας φόρτισης βοηθά στην αποφυγή ανεπιθύμητων υπολειμμάτων όταν δεν φορτίζεται, αλλά ανοίγει εύκολα και φιλοξενεί το καλώδιο φόρτισης όταν χρειάζεται.

ΦΟΡΤΙΣΗ - Πλήρως συμβατό με ασύρματη φόρτιση και ενσύρματη φόρτιση για να διασφαλίσετε ότι έχετε πάντα πρόσβαση στη φόρτιση όταν τη χρειάζεστε.

ΜΙΝΙΜΑΛ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - Εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός παρέχει την τέλεια ισορροπία προστασίας από πτώση και γρατσουνιές, ενώ εξακολουθεί να χωράει εύκολα στην τσέπη ή την τσάντα σας.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε