0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Hihome Zigbee Smart Kit Ανιχνευτών/Αισθητήρων + WiFi Gateway WZB-KIT

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

79,95 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113877

Σύντομη Περιγραφή

Hihome Zigbee Smart Kit Ανιχνευτών/Αισθητήρων + WiFi Gateway WZB-KIT

Περιγραφή

Τα περιεχόμενα του κιτ:

1 x Hihome Zigbee WiFi Gateway

Το Hihome Zigbee Gateway είναι συνδεδεμένο σε μια πρίζα. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Hihome για να προσθέσετε την πύλη WiFi στο δίκτυο WiFi 2,4 Ghz και να προσθέσετε ένα δίκτυο Zigbee που συνδυάζεται τέλεια με τα άλλα προϊόντα Hihome σας. Εσωτερική Εμβέλεια 75-100m. Συνδέει συμβατές (Tuya) Zigbee συσκευές.

1 x Αισθητήρας θερμοκρασίας & υγρασίας Hihome Zigbee

Ο αισθητήρας θερμοκρασίας και υγρασίας μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Συνιστάται να καθαρίζετε την επιφάνεια πριν χρησιμοποιήσετε την ταινία 3M για την τοποθέτηση των εξαρτημάτων. Λάβετε υπόψη ότι ο αισθητήρας έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και δεν είναι αδιάβροχος. Επομένως, όταν τοποθετείτε τον αισθητήρα έξω, βεβαιωθείτε ότι δεν βραχεί σε καμία περίπτωση. - Εύρη: Θερμοκρασία-20°C~+60°C,±2°C - Υγρασία 0~100RH, ±5%RH - Μέγιστη Εμβέλεια: 90m

1 x Αισθητήρας πόρτας/παραθύρου Hihome Zigbee

Ο αισθητήρας πόρτας/παραθύρου μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε πόρτα ή παράθυρο. Συνιστάται να καθαρίζετε την επιφάνεια πριν χρησιμοποιήσετε την ταινία 3M για την τοποθέτηση των εξαρτημάτων.

1x Hihome Zigbee PIR (αισθητήρας κίνησης IR)

Ο αισθητήρας PIR μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Συνιστάται να καθαρίζετε την επιφάνεια πριν χρησιμοποιήσετε την ταινία 3M για την τοποθέτηση των εξαρτημάτων. Λάβετε υπόψη ότι ο αισθητήρας έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και δεν είναι αδιάβροχος. Επομένως, εάν τοποθετήσετε τον αισθητήρα έξω, βεβαιωθείτε ότι δεν βραχεί σε καμία περίπτωση. - Απόσταση Ανίχνευσης: 8 metres - Γωνία Ανίχνευσης: 120º - Μέγιστη Εμβέλεια: 90m


Τι σημαίνει το ZigBee wireless; Αυτό είναι ένα ασύρματο πρωτόκολλο που λειτουργεί επίσης στη ζώνη των 2,4 GHz, όπως το WiFi και το Bluetooth, αλλά λειτουργεί με πολύ χαμηλότερους ρυθμούς δεδομένων. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του ZigBee wireless είναι:

  • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
  • Πολύ σταθερό δίκτυο
  • Έως 65.645 κόμβους
  • Πολύ εύκολο να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε κόμβους από το δίκτυο

Προδιαγραφές WiFi:

  • 802.11b/g/n20/n40
  • Κανάλια 1 έως 14 στα 2,4 GHz
  • Λειτουργία ασφαλείας WPA/WPA2
  • Μέγιστη Ισχύς εξόδου +20 dBm σε λειτουργία 802.11b

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε