0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

qnect Έξυπνο πολύπριζο Wi-Fi 2.4Ghz -2x USB-16A- max 3600W - QN-WP03 414000105

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

19,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 108830

Σύντομη Περιγραφή

Μέγιστη Ισχύς 3600 Watt  με γείωση 

Περιγραφή

Με τα έξυπνα βύσματα του Qnect μπορείτε εύκολα να ελέγχετε όλες τις συσκευές σας από την εφαρμογή Qnect Home ή μέσω ενός βοηθού φωνής όπως το Google Home ή το Amazon Alexa. Είναι φορτωμένο έως και 3600W. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Qnect Home για να επιτρέψετε στις συσκευές να μιλούν μεταξύ τους και να δημιουργούν σκηνές. Για παράδειγμα, ενεργοποιήστε την όμορφη υπάρχουσα "χαζή" λυχνία δαπέδου όταν ο ανιχνευτής κίνησης Qnect ανιχνεύει κίνηση.

Qnect ΑΡΧΙΚΗ
Έχετε κουραστεί να έχετε διαφορετική εφαρμογή για κάθε συσκευή; Μπείτε στον κόσμο του σπιτιού Qnect και ανακαλύψτε πόσο εύκολο είναι να ελέγχετε πολλές συσκευές από μία εφαρμογή ή να χρησιμοποιείτε έναν βοηθό φωνής, όπως το Google Home ή το Amazon Alexa για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Η προσθήκη νέων συσκευών διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και δεν απαιτείται διανομέας, πύλη ή γέφυρα. Δώσε προσοχή! Τα προϊόντα Qnect λειτουργούν σε σύνδεση WiFi 2.4Ghz!


ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, Η ΡΟΗ ΣΑΣ
Αυτοματοποιήστε ολόκληρο το σπίτι σας με το "Qnect Flow". Κάντε το σπίτι σας πιο έξυπνο δημιουργώντας γρήγορα και εύκολα σενάρια που κάνουν τα φώτα, τους αισθητήρες, τις συσκευές, τις κάμερες και πολλές άλλες συσκευές να λειτουργούν ομαλά.

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΣΜΟ
Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα Qnect για παρακολούθηση και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Το Qnect σας δίνει πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές που καταναλώνουν περισσότερο και τα εργαλεία για τη μείωση αυτής της κατανάλωσης, για παράδειγμα επιτρέποντας σε ορισμένες συσκευές να λειτουργούν μόνο τη νύχτα.

Μοιραστείτε με την οικογένειά σας
Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή με όλη την οικογένεια και δείτε πότε κάποιος έρχεται σπίτι. Δημιουργήστε ροές όταν κάποιος έρχεται σπίτι ή φεύγει. Για παράδειγμα, αφήστε το φως να ανάψει πριν εισέλθει αυτό το άτομο.

Ένα σπίτι, πολλά εμπορικά σήματα
Έχετε ήδη άλλες έξυπνες μάρκες στο σπίτι; Κανένα πρόβλημα! Το Qnect home είναι συμβατό με πολλές έξυπνες πλατφόρμες όπως το Google Home, το Amazon Alexa, το IFTTT και το Conrad Connect. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αφήσετε τα προϊόντα Qnect να λειτουργούν απρόσκοπτα με προϊόντα από, Sonos, Ikea, Philips Hue και πολλές άλλες μάρκες.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε