0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Sonoff Smart Πρίζα Ρεύματος Μονή Γαλλικού Τύπου Wi-Fi 250V 50-60Hz Λευκή S26R2TPE-FR

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

9,89 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114190

Σύντομη Περιγραφή

Sonoff Smart Πρίζα Ρεύματος Μονή Γαλλικού Τύπου Wi-Fi 250V 50-60Hz Λευκή S26R2TPE-FR

Περιγραφή

Έξυπνη υποδοχή WiFi Sonoff S26R2TPE-FR
Μετατρέψτε μια συνηθισμένη πρίζα στο σπίτι σας σε έξυπνη πρίζα με την υποδοχή Sonoff S26R2TPE-FR. Τώρα μπορείτε να ελέγχετε εύκολα τις συνδεδεμένες συσκευές με εφαρμογές ή φωνητικές εντολές, να δημιουργείτε προγράμματα εργασίας και έξυπνες σκηνές για αυτές. Το προϊόν είναι συμβατό με Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings και Alice. Σας επιτρέπει επίσης να ομαδοποιήσετε συσκευές μαζί. Η πρίζα μπορεί να αντέξει βαρύ φορτίο έως και 16A, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε πιο απαιτητικές συσκευές σε αυτήν, όπως θερμάστρα ή βραδινή κουζίνα.

Ελέγξτε τον εξοπλισμό σας από απόσταση
Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε αν ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε μια συσκευή πριν φύγετε από το σπίτι. Η υποδοχή S26R2TPE-FR σάς επιτρέπει να ελέγχετε απομακρυσμένα τις συνδεδεμένες συσκευές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή eWeLink. Τώρα μπορείτε να λειτουργήσετε το κλιματιστικό ή να σβήσετε τα φώτα από οπουδήποτε - για παράδειγμα, στη δουλειά, σε ένα εστιατόριο ή στις διακοπές. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε και να προσαρμόσετε την κατάσταση των συσκευών σας. Χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία, μπορείτε εύκολα να φροντίσετε την ασφάλεια στο σπίτι σας και να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια.

Κοινή χρήση ελέγχου
Η οικογένεια και οι φίλοι σας μπορούν επίσης να απολαμβάνουν άνετο έλεγχο των συνδεδεμένων συσκευών τους. Μπορείτε να μοιραστείτε επιλεγμένες συσκευές μαζί τους στην εφαρμογή. Αν έχετε περισσότερους ανθρώπους στο σπίτι σας, αυτή η δυνατότητα σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμη! Τώρα οι συγκάτοικοί σας θα μπορούν επίσης να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν εξ αποστάσεως συσκευές, να ελέγχουν την κατάστασή τους και να δημιουργούν χρονοδιαγράμματα για αυτούς!

Φωνητικός έλεγχος - κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη
Έχετε τα χέρια σας απασχολημένα ενώ μαγειρεύετε; Ξαπλώνετε άνετα στο κρεβάτι και δεν θέλετε να σηκωθείτε για να σβήσετε το φως; Δεν χρειάζεται πλέον να μετακινηθείτε από το κάθισμά σας ή ακόμα και να πιάσετε το smartphone σας! Η έξυπνη υποδοχή Sonoff S26R2TPE-FR λειτουργεί με βοηθούς φωνής όπως το Amazon Alexa, το Google Assistant και το Alice. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές καλά επιλεγμένες λέξεις για να ανάψετε ένα ηλεκτρικό τηγάνι, να ετοιμάσετε καφέ, να ανάψετε ένα φως ή να απενεργοποιήσετε τη θέρμανση.

Συσκευές ομάδας
Με το Sonoff, η διαχείριση του έξυπνου σπιτιού σας γίνεται πιο εύκολη και πιο βολική από ποτέ. Η υποδοχή S26R2TPE-FR υποστηρίζει ομαδοποίηση συσκευών. Δεν χρειάζεται πλέον να ελέγχετε κάθε συσκευή ξεχωριστά - απλώς δημιουργήστε μια ομάδα για να ελέγξετε πολλές από αυτές ταυτόχρονα και να συγχρονίσετε τη λειτουργία τους! Με ένα κλικ μπορείτε να σβήσετε τα φώτα σε όλο το σπίτι ή να ανάψετε το φωτιστικό της κουζίνας και την καφετιέρα. Οι δυνατότητες είναι πραγματικά τεράστιες!

Προσαρμόστε ένα έξυπνο σπίτι στον τρόπο ζωής σας
Δεν χρειάζεται πλέον να σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια κάνοντας κάποιες από τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Το Socket σάς επιτρέπει να δημιουργείτε έξυπνες σκηνές και χρονοδιαγράμματα. Φτιάξτε την καφετιέρα να παρασκευάσει καφέ στις 7:00 π.μ. και ο θερμοσίφωνας ανάβει στις 6:00 μ.μ. Ή, για παράδειγμα, συνδυάστε το S26R2TPE-FR με έναν αισθητήρα κίνησης (δεν περιλαμβάνεται) και ρυθμίστε τον να ανάβει αυτόματα το φως όταν κάποιος μπαίνει στο δωμάτιο. Δοκιμάστε τις δυνατότητες και δημιουργήστε ένα έξυπνο σπίτι στο οποίο νιώθεις ωραία να ζεις!

Δείτε τι συμβαίνει στο διαμέρισμά σας
Θέλετε να μπορείτε να ελέγχετε τι συμβαίνει στο σπίτι σας ενώ βρίσκεστε, για παράδειγμα, στη δουλειά ή στις διακοπές; Η έξυπνη υποδοχή Sonoff S26R2TPE-FR θα σας επιτρέψει να το κάνετε! Μπορείτε απλά να συνδέσετε μια κάμερα σε αυτό, χάρη στην οποία μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση στο διαμέρισμά σας ανά πάσα στιγμή. Ελέγξτε τι κάνει το αγαπημένο σας κατοικίδιο, μάθετε αν κάποιος ανεπιθύμητος έχει μπει στο σπίτι και βεβαιωθείτε ότι δεν συμβαίνει τίποτα ενοχλητικό.

Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Υποστηριζόμενα συστήματα Android, iOS
Θερμοκρασία λειτουργίας -10°C-40°C
Είσοδος 250V ~50-60Hz
Μέγιστο φορτίο 4000W / 16A
Υλικό PC V0

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε