0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Gosund Nitebird Smart Socket WiFi 2.4GHz 240V 16A/3680W Σετ 2τμχ Λευκό SP1-C (2-pack)(HomeKit)

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

15,07 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113740

Σύντομη Περιγραφή

Gosund Nitebird Smart Socket WiFi 2.4GHz 240V 16A/3680W Σετ 2τμχ Λευκό SP1-C (2-pack)(HomeKit)

Περιγραφή

Έξυπνη υποδοχή Gosund SP1-C (έκδοση HomeKit)
Τύπος DE χωρίς τρύπα (πλευρική γείωση)

Μεταφέρετε την έξυπνη διαχείριση σπιτιού σε ένα νέο επίπεδο. Η έξυπνη υποδοχή Gosund SP1-C σάς επιτρέπει να αντιστοιχίσετε τις συσκευές σας με το Apple HomeKit και την άνετη λειτουργία τους από απόσταση. Ομαδοποιήστε τις συσκευές σας, ελέγξτε τις με τη φωνή σας και δημιουργήστε χρονοδιαγράμματα εργασίας για αυτές. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τον έλεγχο με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Το προϊόν σας επιτρέπει επίσης να μετράτε την κατανάλωση ενέργειας, διευκολύνοντας έτσι την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Το σετ περιλαμβάνει 2 έξυπνες πρίζες SP1-C.

Ελέγξτε τις συσκευές σας από απόσταση
Θέλετε να ενεργοποιήσετε τον κλιματισμό στο σπίτι σας όταν είστε στη δουλειά; Ή μήπως ξεχάσατε να σβήσετε το φως πριν φύγετε από το διαμέρισμα; Δεν είναι πια πρόβλημα! Η έξυπνη υποδοχή Gosund SP1-C σάς επιτρέπει να αντιστοιχίσετε επιλεγμένες συσκευές με το Apple HomeKit, ώστε να μπορείτε να τις ελέγχετε εξ αποστάσεως - όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και στη δουλειά, σε ένα καφέ ή σε διακοπές στο εξωτερικό.

Δημιουργήστε χρονοδιαγράμματα εργασίας και χρονόμετρα
Προσαρμόστε το έξυπνο σπίτι σας στον εαυτό σας. Η έξυπνη υποδοχή SP1-C σάς επιτρέπει να δημιουργείτε χρονοδιαγράμματα εργασίας για επιλεγμένες συσκευές. Έτσι, μπορείτε να κάνετε τη λάμπα να σβήνει αυτόματα τη στιγμή που συνήθως φεύγετε για τη δουλειά και τη θερμάστρα να λειτουργεί πριν επιστρέψετε στο διαμέρισμα για να απολαύσετε την ευχάριστη ζεστασιά. Θέλετε μια συγκεκριμένη συσκευή να απενεργοποιείται μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα; Είναι επίσης δυνατό! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε το χρονόμετρο.

Ελέγξτε τις συσκευές σας με τη φωνή σας
Δείτε μόνοι σας πόσο απλό και βολικό μπορεί να είναι η διαχείριση ενός έξυπνου σπιτιού. Χάρη στη συμβατότητα με το Apple HomeKit, η υποδοχή SP1-C σάς επιτρέπει να χειρίζεστε επιλεγμένες συσκευές χρησιμοποιώντας τον φωνητικό βοηθό Siri. Δεν χρειάζεται να πιάνετε το τηλέφωνο κάθε φορά! Λίγα λόγια αρκούν, για παράδειγμα, για να ανάψετε το κλιματιστικό ή να ανάψετε το φως.

Κοινή χρήση ελέγχου
Η οικογένεια και οι φίλοι σας μπορούν επίσης να διαχειρίζονται άνετα το έξυπνο σπίτι τους μέσω της εφαρμογής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μοιραστείτε τις συσκευές σας μαζί τους! Τώρα τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορούν να ανάψουν από απόσταση τον κλιματισμό, να σβήσουν τη θερμάστρα ή να σβήσουν το φως. Με το Gosund θα δημιουργήσετε ένα έξυπνο σπίτι όπου όλοι θα νιώθουν άνετα!

Ασφάλεια χρήσης
Η πρίζα είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας που της παρέχουν εξαιρετική αντοχή. Το περίβλημά του είναι κατασκευασμένο από πυρίμαχο PC V0. Το προϊόν προστατεύεται επίσης από υπερθέρμανση και υπερβολικό ρεύμα, μεταξύ άλλων. Μπορείτε επίσης να το αποκλείσετε από τα παιδιά εάν χρειάζεται. Όλα αυτά σημαίνουν ότι η υποδοχή SP1-C εξασφαλίζει ασφαλή χρήση για όλη την οικογένεια.

Περιλαμβάνεται
Έξυπνη υποδοχή SP1-C x2

  • Μοντέλο SP1-C
  • Βύσμα ΕΕ
  • Υλικό PC V0 (πυράντοχο)
  • Ένταση 240V
  • Ρεύμα εξόδου 16 amp / 3680 watt
  • Ασύρματη σύνδεση WiFi 2,4 GHz
  • εφαρμογή HomeKit - Συμβατό μόνο με iOS 13 και πάνω

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε