0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Deltaco Smart Home Mini Smart Πρίζα WiFi 1xCEE 7/3 220-240V AC Timer Μαύρη SH-P01M-B

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

24,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113524

Σύντομη Περιγραφή

Deltaco Smart Home Mini Smart Πρίζα Μαύρη SH-P01M-B

Περιγραφή

Το SH-P01M-B είναι ένας ασύρματος διακόπτης που μπορεί εύκολα να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί μέσω του τηλεφώνου σας, τόσο όταν βρίσκεστε στο σπίτι όσο και απομακρυσμένα. Επιπλέον, το SH-P01M-B διαθέτει επίσης ενσωματωμένη παρακολούθηση ενέργειας, η οποία μετρά την κατανάλωση ενέργειας σε πραγματικό χρόνο και στη συνέχεια συγκεντρώνει τη συνολική κατανάλωση ανά ημέρα και ανά μήνα.

Ο διακόπτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις συσκευές που έχουν τη σωστή πρίζα (μέγ. 10Α).

Με την εφαρμογή DELTACO SMART HOME, φροντίζετε για όλους τους χειρισμούς του διακόπτη. Η εγκατάσταση είναι πολύ γρήγορη και ομαλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ασύρματο δίκτυο που λειτουργεί, π.χ. χωρίς ειδικούς κόμβους ή πύλες. Στην εφαρμογή, εκτός από την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του διακόπτη, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε έναν χρονοδιακόπτη εάν θέλετε ο διακόπτης να σβήσει μετά από μια συγκεκριμένη ώρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να προγραμματίσετε συγκεκριμένες ώρες κατά τις οποίες θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο. Στην εφαρμογή DELTACO SMART HOME, είναι επίσης δυνατή η δημιουργία αυτόματων ενεργειών. Για παράδειγμα, ο διακόπτης λειτουργίας απενεργοποιείται όταν ο ήλιος έχει δύσει ή εάν θέλετε να ομαδοποιήσετε περισσότερους διακόπτες για να εκτελέσετε το ίδιο πράγμα σε μια δεδομένη στιγμή. Η εφαρμογή DELTACO SMART HOME είναι φυσικά διαθέσιμη για δωρεάν λήψη τόσο για Android όσο και για iOS.

Το SH-P01M-B μπορεί επίσης να συνδεθεί και να ελεγχθεί με φωνή μαζί με το Google Assistant ή το Amazon Alexa για να ενσωματωθεί εύκολα και να γίνει μέρος του έξυπνου σπιτιού.

• Χρονοδιακόπτης
• 220-240V AC
• Μέγιστη ισχύς 2400 W (240V 10A)
• WiFi 2.4GHz 802.11b / g / n
• Χρονοδιάγραμμα ενεργοποίηση / απενεργοποίηση
• Μετρά την κατανάλωση ενέργειας (KWh)
• 1xCEE 7/3, 1xCEE 7/4 Type F Schuko GS standard
• Φωνητικός έλεγχος με Google Assistant ή Amazon Alexa

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε