0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Deltaco Smart Home Λάμπα LED GU10 WiFI 5W RGB dimbar 220-240V Λευκή 3-PACK SH-LGU10RGB-3P

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

59,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113515

Σύντομη Περιγραφή

Deltaco Smart Home Λάμπα LED GU10 WiFI 5W RGB dimbar Λευκή 3-PACK SH-LGU10RGB-3P

Περιγραφή

Σετ 3 τεμαχίων

SH-LGU10RGB είναι μια έξυπνη λάμπα LED RGB που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε βάση λάμπας GU10. Η λάμπα ρυθμίζεται μέσω της εφαρμογής, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε μόνοι σας την επιθυμητή φωτεινότητα και εάν το ζεστό ή κρύο λευκό δεν είναι αρκετό, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα ειδικό χρώμα από 16 εκατομμύρια χρώματα για να έχετε τη σωστή αίσθηση στο δωμάτιο. Η ισχύς του SH-LGU10RGB είναι 5W, που ισοδυναμεί με περίπου 40W από έναν παραδοσιακό λαμπτήρα.

Με την εφαρμογή DELTACO SMART HOME, φροντίζετε για όλους τους χειρισμούς της λάμπας. Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λειτουργικό ασύρματο δίκτυο, δηλαδή χωρίς ειδικά hubs ή gateways. Στην εφαρμογή DELTACO SMART HOME, μπορείτε να ελέγξετε μεμονωμένους λαμπτήρες ή να τους χωρίσετε σε διαφορετικά δωμάτια για εύκολο χειρισμό μιας ομάδας λαμπτήρων. Εκτός από την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση μιας λάμπας, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε έναν χρονοδιακόπτη εάν θέλετε η λάμπα να σβήνει μετά από μια συγκεκριμένη ώρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να προγραμματίσετε συγκεκριμένες ώρες κατά τις οποίες θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο. Η εφαρμογή DELTACO SMART HOME παρέχει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας αυτόματων ενεργειών. Για παράδειγμα, ότι το φως ανάβει όταν ο ήλιος έχει δύσει ή εάν θέλετε να ομαδοποιήσετε περισσότερα φώτα μαζί για να κάνουν το ίδιο πράγμα σε μια δεδομένη στιγμή. Η εφαρμογή DELTACO SMART HOME είναι φυσικά διαθέσιμη για δωρεάν λήψη τόσο για Android όσο και για iOS.

Το SH-LGU10RGB μπορεί επίσης να συνδεθεί και να ελεγχθεί με φωνή μαζί με το Google Assistant ή το Amazon Alexa για εύκολη ενσωμάτωση και να γίνει μέρος του έξυπνου σπιτιού.

• Υποδοχή GU10
• Ισχύς: 5W
• Διάρκεια ζωής: 25000h
• Φωτεινή ροή (μέγ.): 470 lm
• WiFi 2.4GHz 802.11b / g / n
• Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία χρώματος 2700K-6500K
• Θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά τη λειτουργία: -6 ° C έως -2 ° Γ
• Φωνητικός έλεγχος με Google Assistant ή Amazon Alexa
• Ισοδύναμα Watt 40 W

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε