0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Deltaco Smart Home E27 Λάμπα Dimmable 9W 220-240V 2700K-6500K Λευκό SH-LE27CCTC

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

9,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113509

Σύντομη Περιγραφή

Deltaco Smart Home E27 Λάμπα dimmable 9W 220-240V 2700K-6500K Λευκό SH-LE27CCTC

Περιγραφή

Το SH-LE27CCTC είναι μια έξυπνη λάμπα LED που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε βάση λαμπτήρων E27. Η λάμπα είναι ρυθμιζόμενη ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε μόνοι σας την επιθυμητή φωτεινότητα και μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη θερμοκρασία χρώματος από ζεστό λευκό σε ψυχρό λευκό για να έχετε τη σωστή αίσθηση στο δωμάτιο. Η ισχύς εξόδου του SH-LE27CCTC είναι 9W που αντιστοιχεί σε περίπου 60W από έναν παραδοσιακό λαμπτήρα πυρακτώσεως.

Με την εφαρμογή DELTACO SMART HOME φροντίζετε για όλο τον χειρισμό της λάμπας. Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λειτουργικό ασύρματο δίκτυο, π.χ. χωρίς ειδικούς κόμβους ή πύλες. Στην εφαρμογή DELTACO SMART HOME μπορείτε να ελέγχετε μεμονωμένες λάμπες ή να τις χωρίζετε σε διαφορετικά δωμάτια για να διαχειρίζεστε εύκολα μια ομάδα λαμπτήρων. Εκτός από την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση μιας λάμπας, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε έναν χρονοδιακόπτη εάν θέλετε η λάμπα να σβήσει μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Εναλλακτικά, μπορείτε να προγραμματίσετε συγκεκριμένες ώρες κατά τις οποίες θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο. Η εφαρμογή DELTACO SMART HOME προσφέρει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας αυτόματων ενεργειών. Για παράδειγμα, το φως ανάβει όταν δύει ο ήλιος ή αν θέλετε να ομαδοποιήσετε περισσότερες λάμπες μαζί για να κάνουν το ίδιο πράγμα σε μια δεδομένη στιγμή. Η εφαρμογή DELTACO SMART HOME είναι φυσικά διαθέσιμη για δωρεάν λήψη τόσο για Android όσο και για iOS.

Το SH-LE27CCTC μπορεί επίσης να αντιστοιχιστεί και να ελεγχθεί με φωνή μαζί με το Google Assistant ή το Amazon Alexa για να ενσωματωθεί εύκολα και να γίνει μέρος του έξυπνου σπιτιού.

• Για Υποδοχή: Ε27
• Ισχύς: 9W
• Διάρκεια: 15000h
• Παροχή φωτός (max): 806 lm
• WiFi 2,4 GHz 802,11b / g / n
• Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία χρώματος 2700K-6500K
• Θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά τη λειτουργία: -20 ° C έως 60 ° C
• Φωνητικός έλεγχος με Google Assistant ή Amazon Alexa

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε