0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Deltaco Smart Home Λάμπα LED E27 WiFI 5.5W 1800K-6500K SH-LFE27ST64S

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

19,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113482

Σύντομη Περιγραφή

Deltaco Smart Home Λάμπα LED E27 WiFI 5.5W 1800K-6500K SH-LFE27ST64S

Περιγραφή

Το SH-LFE27ST64S είναι μια έξυπνη λάμπα LED που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε πρίζα E27. Η λάμπα ρυθμίζεται μέσω της εφαρμογής, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε την επιθυμητή φωτεινότητα και μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη θερμοκρασία χρώματος από ζεστό λευκό σε ψυχρό λευκό για να έχετε τη σωστή αίσθηση στο δωμάτιο. Η ισχύς του SH-LFE27ST64S είναι 5,5W, που ισοδυναμεί με περίπου 50W από έναν παραδοσιακό λαμπτήρα.

Με την εφαρμογή DELTACO SMART HOME, φροντίζετε για όλους τους χειρισμούς της λάμπας. Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και ομαλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λειτουργικό ασύρματο δίκτυο, π.χ. χωρίς ειδικούς κόμβους ή πύλες. Στην εφαρμογή DELTACO SMART HOME, μπορείτε να ελέγξετε μεμονωμένους λαμπτήρες ή να τους χωρίσετε σε διαφορετικά δωμάτια για εύκολο χειρισμό μιας ομάδας λαμπτήρων. Εκτός από την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση μιας λάμπας, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε έναν χρονοδιακόπτη εάν θέλετε η λάμπα να σβήνει μετά από μια συγκεκριμένη ώρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να προγραμματίσετε συγκεκριμένες ώρες κατά τις οποίες θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο. Η εφαρμογή DELTACO SMART HOME παρέχει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας αυτόματων ενεργειών. Για παράδειγμα, ότι το φως ανάβει όταν ο ήλιος έχει δύσει ή εάν θέλετε να ομαδοποιήσετε περισσότερα φώτα μαζί για να κάνουν το ίδιο πράγμα σε μια δεδομένη στιγμή. Η εφαρμογή DELTACO SMART HOME είναι φυσικά διαθέσιμη για δωρεάν λήψη τόσο για Android όσο και για iOS.

Το SH-LFE27ST64S μπορεί επίσης να συνδεθεί και να ελεγχθεί με φωνή μαζί με το Google Assistant ή το Amazon Alexa για εύκολη ενσωμάτωση και να γίνει μέρος του έξυπνου σπιτιού.

• Υποδοχή E27
• Μορφή: ST64
• Ισχύς : 5,5 W
• Διάρκεια ζωής: 15000h
• Lumen: 400 lm
• WiFi 2,4GHz 802.11b / g / n
• Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία χρώματος 1800K-6500K
• Θερμοκρασία λειτουργίας: -20°C έως 40°C
• Φωνητικός έλεγχος με το Google Assistant ή το Amazon Alexa

Βάρος προϊόντος: 52g

Διαστάσεις προϊόντος (Διάμετρος x Μήκος / ύψος): 64x142

Η συσκευασία περιέχει: Σπιράλ LED λαμπτήρα τύπου πυράκτωσης, εγχειρίδιο

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε