0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Hihome Smart LED WiFi Bulb Gen.2 RGB 16M Colors + Warm White 2700K to Cool White 6500K WAL-RGBCCT27

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

14,95 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 111666

Σύντομη Περιγραφή

Απλά μέσω του WiFi σας - δεν απαιτείται κόμβος ή πύλη9 Watt - 800lm συγκρίσιμο με λαμπτήρα πυρακτώσεως 60 Watt16M RGB χρώματα + Ζεστό λευκό 2700K ~ Ψυχρό λευκό 6500KDimmable μέσω εφαρμογής και βοηθού φωνήςGEN2 - Έξυπνη σύζευξη Bluetooth

Περιγραφή

Εξοικονομήστε ενέργεια με έξυπνους λαμπτήρες.

Τα φώτα Hihome συνδέονται στο οικιακό σας δίκτυο WiFi *, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τα φώτα σας από την εφαρμογή smartphone Hihome - ή να ενσωματώνετε το Amazon Alexa, το Google Home Assistant ή τις συντομεύσεις Apple Siri για έλεγχο μέσω φωνής. Η αυτόματη σύνδεση με Bluetooth διευκολύνει την προσθήκη οποιουδήποτε λαμπτήρα στην εφαρμογή. Οι λαμπτήρες μεγάλης διάρκειας εξοικονομούν ενέργεια και παρέχουν ζεστό φως με κατανάλωση ισχύος ισοδύναμη με μια λάμπα πυρακτώσεως 60W.

Θέλετε μια διαφορετική ατμόσφαιρα στο χώρο σας; Ρυθμίστε το φωτισμό ώστε να ταιριάζει στη διάθεσή σας. Χρησιμοποιήστε θερμότερους τόνους για να χαλαρώσετε ή μεταβείτε σε πιο ψυχρό φωτισμό για μελέτη και εστίαση. Επιλέξτε από εκατομμύρια επιλογές χρώματος και τόνου και ομαδοποιήστε πολλαπλούς λαμπτήρες - ή επιλέξτε Warm White για μια χαλαρωτική, ουδέτερη διάθεση.

Χαρακτηριστικά
Ενεργειακή ετικέτα: A +
Επιλέξτε από 16M RGB χρώματα, Warm White (2700K) και Cool White (6500K)
Έξοδος φωτός: 800lm
Μέγιστη κατανάλωση ισχύος: 9W
 
* Σημείωση: Τα φώτα WiFi Hihome LED λειτουργούν σε δίκτυα WiFi 2.4Ghz και δεν είναι συμβατά με 5Ghz ή dual-band. Επισκεφτείτε την Υποστήριξη Hihome για προδιαγραφές και περισσότερες πληροφορίες.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε