0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Baseus Time Table AirCooler Μπλε CXTM-23

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

24,88 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 111672

Σύντομη Περιγραφή

Baseus Time Table AirCooler Μπλε CXTM-23

Περιγραφή

Περιγραφή
Φορητός, συμπαγής 2 σε 1 ανεμιστήρας, ο οποίος εκτός από την τυπική λειτουργία ψύξης λειτουργεί και ως υγραντήρας. Με σχεδιασμό σαν μια μικρή ρετρό τηλεόραση, δεν είναι μόνο εύκολος στη μεταφορά, αλλά είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα διακόσμηση για κάθε δωμάτιο.
Διαθέτει τρεις λειτουργίες παροχής ισχύος αυξάνοντας σταδιακά την ισχύ του αέρα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει τη ρύθμιση της γωνίας ροής αέρα. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τρεις γωνίες της μπροστινής μάσκας ανάμεσα σε δύο θέσεις, με γωνία 45 μοιρών (προς τα πάνω ή προς τα κάτω), και 90 μοίρες η οποία διατηρεί την ροή του αέρα σε μια ευθεία.

Εκτός από τη λειτουργία ψύξης, το κλιματιστικό λειτουργεί επίσης ως ένας υγραντήρας αέρα. Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με μια δεξαμενή, η οποία, συλλέγοντας τη σωστή ποσότητα νερού κατά τη λειτουργία, την απελευθερώνει με τη μορφή μιας λεπτής, ψυχρής ομίχλης. Εάν είναι απαραίτητο, μπορούμε επίσης να προσθέσουμε στο δοχείο παγάκια και οποιαδήποτε αρωματικά έλαια. Έτσι όχι μόνο θα αυξήσει την ισχύ ψύξης, αλλά θα αναζωογονήσει και θα ενυδατώσει τον αέρα.

Χαρακτηριστικά
Υλικό: ABS
Ισχύς: 4.2W
Τάση / Συχνότητα (είσοδος): 5V / 0,84
Δεξαμενή 320ml

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε