0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Forever Ζυγαριά Μπάνιου Λευκή AS-100

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

21,18 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113196

Σύντομη Περιγραφή

Forever Ζυγαριά Μπάνιου Λευκή AS-100

Περιγραφή

Η Forever AS-100 είναι μια σύγχρονη, έξυπνη αναλυτική ισορροπία. Μετρά το περιεχόμενο του λιπώδους ιστού και αξιολογεί πολλές άλλες σημαντικές παραμέτρους του σώματος. Όλα τα δεδομένα αναλύονται σε ειδική εφαρμογή. Χάρη σε αυτό η Forever AS-100 είναι ένας καθημερινός βοηθός για μια καλά ισορροπημένη ζωή.

Η ζυγαριά διαθέτει μετρητή ακριβείας που μπορεί να αντέξει φορτία έως 180 κιλά. Το Forever AS-100 μπορεί να υπολογίσει τον ΔΜΣ (δείκτη μάζας σώματος), βοηθώντας να εκτιμηθεί εάν το βάρος του σώματος είναι φυσιολογικό, πολύ χαμηλό ή πολύ υψηλό. Επιπλέον, υπολογίζει το BFR (ποσοστό σωματικού λίπους) και το BMR (μεταβολικό ρυθμό).

Οι παράμετροι του σώματός σας ενημερώνονται και αναλύονται συνεχώς σε μια αποκλειστική εφαρμογή. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να αντιδράσετε αμέσως σε οποιαδήποτε ισορροπία του σώματός σας. Η εφαρμογή αποθηκεύει δεδομένα για έως 8 χρήστες. Χάρη σε αυτό, φροντίζετε επίσης για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η Forever AS-100 εκτός από τη βασική μέτρηση, που είναι το βάρος, αναλύει μυϊκή μάζα, λιπώδη ιστό, επίπεδο ενυδάτωσης, οστική μάζα κ.λπ. Συνολικά, έως και 17 παραμέτρους, η ανάλυση των οποίων χρειάζεται για τη διατήρηση της ισορροπία του σώματός σας.

Η Forever A-100 φροντίζει επίσης για την ασφάλειά σας όταν χρησιμοποιείτε τη ζυγαριά. Οι στρογγυλεμένες πλευρές προστατεύουν από τυχαίο σπάσιμο της συσκευής για παράδειγμα, στο μπάνιο. Το tempered glass αντέχει έως 180 κιλά, είναι ανθεκτικό στο σπάσιμο και θα κρατήσει για πολλά χρόνια.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε