0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Viomi Ηλεκτρική Σκούπα Ρομπότ SE Smart Cleaner V-RVCLM21A

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

213,79 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112847

Σύντομη Περιγραφή

Viomi Ηλεκτρική Σκούπα Ρομπότ SE Smart Cleaner V-RVCLM21A

Περιγραφή

Το πάτωμα δεν ήταν ποτέ τόσο καθαρό

Το ρομπότ καθαρισμού Viomi SE τελευταίας γενιάς είναι γεμάτο καινοτόμες λύσεις που κάνουν τη δουλειά του ακόμη πιο αποτελεσματική. Η ηλεκτρική σκούπα είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονο ραντάρ λέιζερ, ένα ενσωματωμένο σύστημα σκούπας και σκούπισμα που θα αφήσει το δάπεδο καθαρό και λαμπερό. Παρακάμπτει αποτελεσματικά όλα τα εμπόδια και ο στιβαρός κινητήρας αναρρόφησης υψηλής ισχύος μπορεί να χειριστεί κάθε είδους βρωμιά και συντρίμμια.

Προγραμματισμένη και αποτελεσματική εργασία

Το ραντάρ λέιζερ ακριβείας LDS τελευταίας γενιάς διαθέτει παγκόσμιο σύστημα σάρωσης και χαρτογράφησης 360 μοιρών που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε με ακρίβεια τις εργασίες σας στο ρομπότ. Υψηλή συχνότητα σάρωσης 6 x 360 °/sec, σε συνδυασμό με εμβέλεια έως 8 μέτρα, επιτρέπει εύκολο και γρήγορο έλεγχο ακόμη και σε δωμάτια με πολλά εμπόδια.

Εξαιρετικά ισχυρός επεξεργαστής

Το τσιπ Cortex-A7 με λειτουργικές δυνατότητες 1,2 GHz και αλγόριθμο SLAM επιτρέπει γρήγορη λειτουργία και χαρτογράφηση και προσδιορισμό διαδρομής σε πραγματικό χρόνο. Η απόδοση καθαρισμού έχει αυξηθεί κατά 30% σε σύγκριση με το μοντέλο V2 Pro βελτιστοποιώντας την επιλογή διαδρομής για να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο καθαρισμού.

Αποτελεσματικό ανεξάρτητα από την επιφάνεια

Η έξυπνη ενημέρωση και η αυτόματη αναγνώριση των πολυστρωματικών χαρτών και η απουσία επαναχαρτογράφησης επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη χρήση του ρομπότ ακόμη και σε βίλες και σπίτια πολλαπλών επιπέδων. Το ρομπότ αποθηκεύει έως και 5 χάρτες, έτσι θα προσαρμοστεί αυτόματα στον γνωστό χώρο και θα καθαρίσει αποτελεσματικά κάθε δωμάτιο.

Πρόγραμμα εργασίας για απαιτητικούς
 
Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προγραμματίσετε έως και 7 έργα που σας επιτρέπουν να επιλέξετε τις ώρες ή τα δωμάτια που χρειάζονται καθαρισμό. Επιπλέον, καθένα από τα διαγράμματα δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε μια συγκεκριμένη ισχύ αναρρόφησης, αλλά και το επίπεδο σφουγγαρίσματος. Το ρομπότ μπορεί να μεταχειριστεί κάθε δωμάτιο διαφορετικά, ανάλογα με τις ανάγκες και το επίπεδο βρωμιάς.

Καταπληκτική δύναμη

Η εξαιρετικά υψηλή ισχύ αναρρόφησης 2200 Pa σας δίνει απεριόριστες δυνατότητες καθαρισμού. Το ρομπότ μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει τα μαλλιά, τα υπολείμματα φαγητού και τη σκόνη. Επιπλέον, χάρη στις βελτιώσεις στον κινητήρα σε σύγκριση με το V2 Pro, η απόδοση καθαρισμού σε σκληρές επιφάνειες αλλά και χαλιά έχει αυξηθεί σημαντικά.

Καθαρισμός πατωμάτων χωρίς προβλήματα

Το ρομπότ είναι εξοπλισμένο με αντλία νερού σταθερής πίεσης, η οποία δεν επηρεάζεται από τον υπόλοιπο όγκο νερού και διάφορους εξωτερικούς παράγοντες. Χάρη στη συνεχή λειτουργία, εξασφαλίζει επαρκή υγρασία της σφουγγαρίστρας, και έτσι καλύτερη απόδοση καθαρισμού. Η ροή του νερού ελέγχεται όπως απαιτείται, υπάρχουν τρία επίπεδα για να διαλέξετε και μια μεγάλη σφουγγαρίστρα με επιφάνεια 325 cm2 επιτρέπει τον ενδελεχή καθαρισμό οποιουδήποτε χώρου.

Η απαιτητική διαδρομή

Το καινοτόμο σύστημα Y-Mopping 2.0 είναι ένας ενημερωμένος αλγόριθμος που προσομοιώνει τον πολλαπλό χειροκίνητο καθαρισμό. Ανάλογα με τον τύπο μόλυνσης, το ρομπότ θα επιλέξει τον ίδιο τον κατάλληλο τρόπο λειτουργίας. Η διαδρομή σε σχήμα S επιτρέπει αποτελεσματικό καθαρισμό και γρήγορη απομάκρυνση της σκόνης και της βρωμιάς από τις επιφάνειες. Η πίστα σε σχήμα Υ, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιείται για βαριά βρωμιά, η οποία θα αφαιρεθεί εύκολα με αμφίδρομη σκούπα και πλύσιμο.

Μακροχρόνια εργασία για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα

Η εξαιρετικά αποδοτική μπαταρία χωρητικότητας έως 3200 mAh επιτρέπει 150 λεπτά αδιάλειπτης λειτουργίας. Κατά τη διάρκεια ενός κύκλου μπαταρίας, το ρομπότ μπορεί εύκολα να καθαρίσει μια περιοχή σχεδόν 200 m2, δηλαδή ολόκληρο το σπίτι ή αρκετές φορές ένα διαμέρισμα. Ο συνδυασμός μιας αποτελεσματικής μπαταρίας και καινοτόμων συστημάτων χαρτογράφησης επέτρεψε την επίτευξη τόσο υψηλής απόδοσης και αποτελεσματικότητας της συσκευής.

Τα εμπόδια δεν αποτελούν πρόβλημα

Το ρομπότ καθαρισμού έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει τα εμπόδια, αποκτώντας εύκολη πρόσβαση σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Μπορεί να χειριστεί εύκολα όλα τα εμπόδια μέχρι ύψος 2 εκατοστών, χάρη στον αισθητήρα κλάσης 12, ανιχνεύει, μεταξύ άλλων, το χαλί στο οποίο μπορεί να οδηγήσει η συσκευή.

Εξατομικευμένος καθαρισμός

Το ρομπότ σας επιτρέπει να προσδιορίσετε τις ζώνες καθαρισμού χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Η ελευθερία επιλογής χώρων και δωματίων επιτρέπει τον πλήρως εξατομικευμένο καθαρισμό. Επιπλέον, το σύστημα σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε εικονικούς τοίχους ή απαγορευμένες περιοχές, έτσι ώστε η ηλεκτρική σκούπα να κινείται μόνο σε επιλεγμένες περιοχές.

Εύκολη επιλογή γλώσσας

Το Viomi SE υποστηρίζει 11 διαφορετικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των πολωνικών. Είναι ευκολότερο από ποτέ να κατανοήσουμε συγκεκριμένες δηλώσεις ενός ρομπότ. Οι αλλαγές γλώσσας μπορούν να γίνουν σε δευτερόλεπτα σε μια ειδική εφαρμογή.

Συνεχίζει τις διακοπείσες εργασίες

Η έξυπνη επανέναρξη του ρομπότ ακόμη και μετά την εκφόρτωση σάς επιτρέπει να συνεχίσετε τον καθαρισμό στο ίδιο ακριβώς σημείο. Όταν η μπαταρία είναι χαμηλή, η συσκευή θα σταματήσει να λειτουργεί και θα επιστρέψει στη βάση και όταν η μπαταρία φορτιστεί, θα επιστρέψει στην προηγούμενη θέση της, αποφεύγοντας την παράκαμψη ή τον επαναλαμβανόμενο καθαρισμό της επιφάνειας.

Έξυπνη ηλεκτρική σκούπα Viomi SE
Σταθμός ανεφοδιασμού
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
Κύρια βούρτσα
Δεξαμενή νερού
Δεξαμενή νερού / σκόνη 2 σε 1
Επαναχρησιμοποιήσιμο πανί για υγρό σκούπισμα
Υγρό και στεγνό πανί επαναχρησιμοποίησης
2 x Πλευρική βούρτσα
 
Μοντέλο V-RVCLM21A
Διαστάσεις 350 x 350 x 94,5 mm
Βάρος 4,4 kg
Χωρητικότητα μπαταρίας 3200 mAh
Ισχύς αναρρόφησης 2200 Pa
Χωρητικότητα δοχείου σκόνης 300 ml
Χωρητικότητα δοχείου νερού 200 ml
Έλεγχος εφαρμογής Ναι
Χρόνος εργασίας Έως 120 λεπτά
Λειτουργίες Προγραμματισμός καθαρισμού, αυτοφόρτωση, τηλεχειρισμός, εικονικός τοίχος, σφουγγάρισμα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε