0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Yeedi Σκούπα Ρομπότ intelligent vacuum cleaner/cleaning robot K700

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

169,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112844

Σύντομη Περιγραφή

Yeedi Σκούπα Ρομπότ intelligent vacuum cleaner/cleaning robot K700

Περιγραφή

Yeedi k700

Το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ καθαρισμού, το οποίο συνδυάζει τις ηλεκτρικές σκούπες και τις σκούπες, θα γίνει χρήσιμος βοηθός για τον καθημερινό καθαρισμό. Τα μεγάλα δοχεία σκόνης και νερού και η απρόσκοπτη επιστροφή στον σταθμό σύνδεσης το καθιστούν πολύ άνετο στη χρήση, και ως αποτέλεσμα, οι καθημερινές δουλειές γίνονται λιγότερο επιβαρυντικές.

Ευφυής πλοήγηση με τεχνολογία

Η χαρτογράφηση της κάμερας επιτρέπει στο ρομπότ καθαρισμού να σαρώσει το περιβάλλον του και να σχεδιάσει την πορεία του για να καθαρίσει ολόκληρη την επιφάνεια του σπιτιού σας για να αποφύγει τις χαμένες περιοχές και να φροντίσει για την καθαριότητα ακόμη πιο αποτελεσματικά.

Ευφυές σύστημα αποστείρωσης

Η δεξαμενή των 300ml σε συνδυασμό με την απολύμανση εξασφαλίζει αποτελεσματική αποστείρωση. Η διήθηση αέρα τριών επιπέδων εμποδίζει αποτελεσματικά έως και 99% των αλλεργιογόνων, της γύρης και των λεπτών σωματιδίων βρωμιάς.

Πιο έξυπνες λειτουργίες

Το κάλυμμα από σκληρυμένο γυαλί συνδυάζει την αισθητική και την αντοχή στις γρατζουνιές. Ο αισθητήρας παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο, εντοπίζει εμπόδια, αποφεύγει συγκρούσεις με έπιπλα, αναγνωρίζει αυτόματα τη διαδρομή και εμποδίζει το ρομπότ να πέσει από τις σκάλες, για παράδειγμα.

Κύρια βούρτσα σχήματος V

Η κύρια βούρτσα μπορεί να φτάσει βαθιά στις σχισμές του δαπέδου για να αφαιρέσει τη βρωμιά και να μαζέψει τρίχες κατοικίδιων ζώων, χρησιμοποιώντας τη δύναμη αναρρόφησης 2000Pa για να σας προσφέρει ακόμα περισσότερη καθαριότητα.

Ευφυές σύστημα σφουγγαρίσματος

Ηλεκτρικά ελεγχόμενη δεξαμενή, σε συνδυασμό με απολυμαντικό, αποστειρώνει αποτελεσματικά. Η λειτουργία σφουγγαρίσματος μπορεί να ξεκινήσει και να σταματήσει αυτόματα, έτσι ώστε το πάτωμα να στεγνώσει αμέσως μετά το σφουγγάρισμα, γεγονός που εμποδίζει την ολίσθηση.

Μικρό σώμα, μεγάλο δοχείο σκόνης

Το επιπλέον μεγάλο δοχείο σκόνης 600ml χρειάζεται μόνο να καθαρίζεται μία φορά την εβδομάδα, εξαλείφοντας τα προβλήματα. Το μικρό μέγεθος της μονάδας καθιστά εύκολο τον καθαρισμό κάτω από τα έπιπλα.

Φίλτρο υψηλής απόδοσης

Το σύστημα τριπλού φίλτρου συλλαμβάνει έως και 99% ακάρεα σκόνης και αλλεργιογόνα. Θα σας αφήσει να ξεχάσετε το ενοχλητικό φτέρνισμα ή τον κνησμό.

Ξεπερνά έξυπνα τα εμπόδια

Το μέγιστο ύψος υπέρβασης είναι 1,6 εκατοστά, το οποίο είναι αρκετό για να περάσετε το κατώφλι και να μετακινηθείτε ελεύθερα στο σπίτι χωρίς χειροκίνητη βοήθεια.

Ασφάλεια ανά πάσα στιγμή

Ο αισθητήρας υπερύθρων παρακολουθεί το περιβάλλον σε πραγματικό χρόνο για τον εντοπισμό εμποδίων και την αποφυγή συγκρούσεων με έπιπλα. Ο αισθητήρας προς τα κάτω αναγνωρίζει αυτόματα τις σκάλες και αποτρέπει την πτώση του ρομπότ.

Αυτόματη φόρτωση

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι το ρομπότ δεν θα τελειώσει τη δουλειά του λόγω έλλειψης ισχύος. Το Yeedi K700 επιστρέφει αυτόματα στο σταθμό φόρτισης όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος καθαρισμού ή όταν τελειώσει η μπαταρία.

1 x ηλεκτρική σκούπα Yeedi k700 ρομπότ,
1 x βάση σύνδεσης,
2 x Πλευρικές βούρτσες,
1 x Τηλεχειριστήριο (περιλαμβάνονται 2 μπαταρίες AAA),
1 x Πολυλειτουργικό εργαλείο καθαρισμού
1 x δεξαμενή νερού 300ML,
1 x 600ML σκουπιδοτενεκέ,
2 x μαξιλάρια σφουγγαρίσματος που πλένονται,
1 x Φίλτρο Σφουγγαριού
1 x Φίλτρο υψηλής ποιότητας στον κάδο απορριμμάτων,
1 x Εγχειρίδιο χρήστη

Όνομα Μοντέλο K702G
Τάση λειτουργίας: 14,4V DC
Σταθμός σύνδεσης Μοντέλο CH1630RC
Είσοδος βαθμολογίας: 100-130 V AC 50/60 Hz, 0,5 A
Ονομαστική ισχύς: 20 V DC, 0,8 A
Τηλεχειριστήριο: Μοντέλο RC1633
Τάση λειτουργίας: 3 V DC

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε